Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bruxcruise

Marketing

Đir po brodu

Konačno sam uhvatio nešto malo vremena za moj blog. Nakon što sam pročitao primljene e-mailove i odgovorio na njih, napravio sam maleni đir po brodu i usput večerao. Što se hrane tiče moram naglasiti da posada ima tri glavna obroka dnevno (doručak, ručak i večera), te dva međuobroka (od 10.00 do 10.30 i 15.00-15.30) kada su poslužene uglavnom slastice: krafne, torte, keksi...
Za doručak se obično nudi 3-4 vrste pahuljica, kajgana, jaja „natvrdo“, pržena šunka (špek), 2-3 vrste sira, dvije vrste salame te desetak vrsti kruha, a od napitaka mlijeko (hladno i toplo), čaj, tri vrste soka (višnja, naranča, grejp).
Ručak i večera se ne razlikuju previše, sastoje se od juhe, ribe, dvije vrste mesa, tri vrste povrća, različite salate koju se može začiniti sa par vrsta dressinga, kolača i torti za desert..piće je standardno isto.
A da posada ne ostane bez ostalih potrebnih namirnica tu je „Crew store“, odnosno brodska trgovina u kojoj se može kupiti pribor za osobnu higijenu, alkoholna pića (pivo, vino, šampanjci) i bezalkoholna pića te razne grickalice i čokolade (Mars, Twix itd.)
Na slici je Crew store i njegov jedini prodavač Wai Phyoe (Myanmar).


Post je objavljen 12.06.2007. u 19:07 sati.