Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/snapback

Marketing

Post 2/5 & Tara Carbonare (šmrc!:()

Da krenem redom, ovo mi je drugi post, još samo tri!!! Pohvalno, inače ne bi napisala niti jedan... Još sedam radih dana do kraja školske godine, ali ovo što slijedi treba preživjeti… Stoga sam se odlučila za politiku izolacije od škole, barem danas. Usput sam posjetila svoju sestričnu, ali to ne bi bilo toliko bitno da nije bilo jednog događaja.

Dakle, sestrična mi obožava mačke, a ja ih baš ne volim, u biti, ne volim te dlakave životinje, a i bojim ih se lagano, pogotovo pasa! I kako ful voli mačketine i ima veliku kuću i sve, uvijek ima barem dvije mačke, jedna lovi štakore po vani, a druga je kućna mačka, obično neka rasna, koja je uza sve vrlo neurotična, blesava i sa svim (ne)mogućim bolestima koje postoje. E pa ovo je bila jedna od njih!!!
Zašto? Evo zašto:
danas ju je Kiki (moja sestrična) odlučila pustiti van nakon xxx vremena, a mačka jadna ne zna hodati po nečemu što nisu kuhinjske pločice, parket i tepih, ali dobro… Kako smo se zapričale, nismo ni opazile da se mačka ful udaljila i otišla na dalekovod blizu njezine kuće… I tako nas dvije ćakulamo, pijemo café, zapalimo koju, kad odjednom pitanje: «A gdje je Tara?!?!».
Za to vrijeme dok smo mi uživale u današnjem predivnom suncu kojeg nema, mačka se već popela na pola dalekovoda, i naravno, niti jednoj od nas nije padalo napamet da se penje gore… Pa jebemu, šta bi trebale poginuti?!? I tako nas dvije nadobudno zovemo: Tara, vrati se, a ona nas ne jebe ni 2%, a ne želi dolje jer se boji visine. Posljedica toga? Hm… Brutalno… Mačka je došla do žica i čulo se nešto kao: mrnjauuuuuuu… Užasan krik, što li je već bio, i jadna Tarči, se srušila polu-karbonizirana na zemlju… Užasno…

R. I. P. Tara (2004.-2007.)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ugl. Kika je sad u šoku, plače već dva sata i sva je izvan sebe… A normalno, kako neće biti… Tu mačketinu ima već tri godine, ona je praktički dio obitelji, ali proći će je već, doći će sljedeća, kao i uvijek… However… Ne puštajte kućne mace van!!

Petra


Post je objavljen 12.06.2007. u 13:46 sati.