Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luckygrrl23

Marketing

....->FoReveR @Nd ev€r go, Go, g¤ WiLd DaNceR!!!

....eheeej!! jučer sam pisala post no nešt se sjebalo, pa ništa od toga.... danas moram ponovo!!
....prvo da se odma riješim sanje.... većina već zna da su me skoro svi počeli zvati 'dorotela' pa tako i sanja ((ili po novom sanla :) )). ne mogu vam opisati koliko me živcira kad me neko tako zove, a sad mi posebno digne tlak kad ta riječ izađe iz njenih usta.... :) ne znam zašto je tako, ali ono.... oke.... i što je još jače dala sam joj biografiu da mi se upiše i na dvije je stranice sve ispisala 'dorotela' i 'sančo' ((to je ona)). mislim budalja, kad sam to vidila nisam mogla vjerovat, pa sam rekla da je moram spomenuti u postu, pa eo.... cura je nemoguća :)) heh, ma zakon je ona, zabavna, luda, nikog i ničeg se ne stidi, otvorena, komunikativna, pica i po :)
dosta o njoj?? da....:)
....u školi su nam mislim zaključili tek likovni i biologiu ((oboje imam 5))
....još par dana i kraj škole!! hm, nekima je to samo obični kraj školske godine ali ne i meni, jer sam 8 razred i idem u srednju.... žao mi je što ću se rastat sa svim ljudovima iz razreda.... vjerujem da će mi najviše faliti ovi koji su me najviše živcirali.... :) glupo je što nam dopuste da se tak zbližimo, a onda traže od nas da svako krene svojim putem. znam da se s nekima više neću ni pozdravljat.... što je velika šteta.... jer u tih osam godina smo svašta prošli zajedno.... prva prava prijateljstva, prve svađe, ljutnje, ogovaranja, suze, smijeh, radost, veselje.... nadam se da ćemo svi jedni druge pamtit i da niko nikad neće zaboravit naše gluposti. ne vjerujem ni da će nas nastavnici brzo zaboravit. :) da, da, dobit ću ja novi razred, imati nove prijatelje, ali nije to to.... ipak sam s ovim osobama provela djetinjstvo, saznala puno stvari ((one koje su me razočarale i one koje su me razveselile)). mislim da sam zbog ekipe u razredu dobivala snagu svako se jutro buditi i ići u školu.... jer bez njih, to bi bila živa koma.... ostat će mi u lijepom sjećanju kako smo živcirali nastavnike, kako je ko upado u nevolje, kako smo strahovali prije nekih ispita, kako smo kovali planove protiv drugih, kako smo se svi zajedno smijali, kako smo jedni druge živcirali, kako smo se i tukli, kako smo jedni drugima pomogali.... ništa njih neće moći zamijeniti.... osam godina nije malo.... baš me zanima kako će proći oproštajna ((baj d vej u srijedu, 20.06. je-što je totally glupo al prebolit ću ja to :) )). prvo sam mislila da ću plakat ko kišna godina, jer mene stvarno nije teško rasplakati, no sad sam se nekako navikla na to da se rastajemo pa možda neću ni bit tužna.... ne znam.... vidit ćemo!!
....jedva čekam 24. ((nedjelja)) jer idem s društvom na more.... s crvenim križem :) ma ne da će bit zakon neg će bit zakon :)
....mislim da vam je dosta mojih gluposti i sranja :) pa završavam s postom :)
....i prije nego odem veeeeljiki pozz mojoj marini i maji.... hihi, cure.... sutra se mrtve :) znaju one na šta se ovo odnosi!!
....eto, cmox svima i tnx na komentarima

((ovaj put umjesto pjesme jedna sljikica koja mi se sviđa))


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

pusa od --ne više ...>> Lucky girL :) nego ~¸~°˘°~ wiLd daNceR ~°˘°~˛~


Post je objavljen 12.06.2007. u 12:43 sati.