Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trippp

Marketing

Kuhana teletina s umakom od paradajza

Sastojci :

100 g teletine, 1/2 kašikice šećera, 120 g mrkve, 60 g korabice, 60 g krumpira, 250 ml vode, 10 g riže, 100 ml Pasiranog paradaiza, 1 kašika ulja

Kako pripremiti :

Oprano meso stavite u hladnu vodu i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta, a zatim dodajte očišćeno povrće.
Kada meso i povrće omekšaju, izvadite ih iz juhe te ukuhajte opranu rižu. U gotovu juhu dodajte 1 mrkvu narezanu na kolutiće.
Preostalo povrće usitnite u električnoj sjeckalici uz dodatak 3 kašike juhe i 1 kašiku ulja. U posudu ulijte kašu od povrća, dodajte paradaiz i šećer pa sve kratko prokuhajte.
Posluživanje:
Umak od paradaiza poslužite uz kuhano meso i pire od krumpira.
Savjet:
Jelo je prikladno već za djecu od 10 mjeseci.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 12.06.2007. u 12:39 sati.