Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babyaliens

Marketing

ANNA!

Zaboravile smo napisati post za krizmu!!
Ali neeeema veze... Bar imamo lijepo novu pozadinu. Ali mene je još uvijek strah onog stričeka ondje gore u desnom kutu... Ajme, baš je strašan...
Sve u svemu, krizma je bila ok. Anna je bila kuma Antei (super cura, sve pet), a ja Malom - taj je cijelu misu samo išao: "A koliko još?", "Kad će ovo biti gotovo?", "Je l' sad kraj?", itd., ali, ipak, Mali je genijalan i, ne biste vjerovali, čak je i drago dijete- ponekad).
Nisam se popiknula dok sam išla do oltara (za mene to je uspjeh), nisam trčala oko oltara (to je još veći uspjeh) i zaboravila sam na lemuzinu, pa ni Mali ni ja nismo imali love (to je najveći uspjeh, baš se ponosim sobom). Ali koliko ja dam love na godinu, nemaju se na kaj žalit' (svake nedjelje po 2,3,4 ili 5 kn, za blagdane i više, pa vi zbrojite).
A sad slijedi odlomak posvećen Paris Hilton:
Idemo, minuta šutnje za tu iznimnu osobu kojoj se svi, a posebno ja, divimo.
Mislim, možemo mi govoriti što god hoćemo o njoj, ali činjenica je da govorimo o njoj, ZBM! I zato je žena tako uspješna. Zato što zna postići da se govori o njoj. A to je temelj šoubiza.

Budući da Annu nisam vidjela sto godina i tri dana (ta cura dođe k meni samo nekaj jest'), pozdravljam je ovim putem. I zahvaljujem i mami i tati i susjedima i Paris Hilton (koja pruža sjajan primjer mladim ženama današnjice), ne zahvaljujem bratu ni onoj blesavoj muhi koju sam ubila danas (sorry, muho, ali išla si mi na živce).
P.S. Anna je sad nazvala!! Idemo na sladoled! Jeeeeeej!

Nikki

Post je objavljen 11.06.2007. u 19:05 sati.