Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mladezdvdbobovec

Marketing

10 GODINA RADA VZO DUBRAVICE

U nazočnosti mnoštva vatrogasaca, prijatelja vatrogasaca i mještana Dubravice, održana je proslava u čast desetog rođendana VZO, ali i proslava sv. Florijana. Nakon formiranaj vatrogasnog ešalona ispred zgrade općine Dubravica odnosno Vatrogasnog doma Pavao Štoos i misnog slavlja u Crkvi sv. Ane u Rozgi, vatrogasci, prijatelji i mještani okupili su se u Vatrogasnom domu. Na početku sjednice predsjednik VZO Dragutin Štritof je nazočne, a posebno je istaknuo:
načelnika općine Franju Štosa
predsjednika VZŽZ Stjepana Ptičeka
izaslanika VZ Krapinsko-zagorske županije, gosp. Šurinu
predstavnike susjednih VZO Brdovec, Bistre i Pušće
predstavnike JVP Zaprešić
osnivače zajednice, gosp. Josipa Gerjevića, gosp. Ivicu Živodera i gosp. Franju Horvata-Čefa.
Nakon toga tajnik VZO Tomisalv Horvat podnio je izvješće o radu u kojem navodi da u sklopu zajednice djeluju četiri vatrogasna društva s preko dvjesto vatrogasaca, da su se postavili hidrantski ormarići u Bobovcu i Prosincu, posebno posvećena pažnja radu s mladima, tj. formiranje dviju ekipa mladeži u Bobovcu te rad s djecom koje vježbaju brentače, priključivanje radu s mladeži DVD-a Dubravice, Vučilćeva i Prosinca, tradicionalno organiziranje kupova Bobovca, Dubravice i Prosinca, obilježavanje dana sv. Florijana, kupovanje potrebnih sredstava te kombi vozilo za DVD Bobovec, odlazak mladih u vatrogasni kamp mladeži u Fažani, razno razni ispiti od kojih je ove godine 17 vatrogasaca završilo ispit za vatrogasnog dočasnika itd. Mnogi su imali riječi hvale za VZO, na čemu im se zahvaljujemo. Bilo je i diploma od kojih bi posebno istaknula osnivače VZO Dubravice:
gosp. FRANJO HORVAT-ČEF
gosp. JOSIP GERJEVIĆ
gosp. IVICA ŽIVODER
općina DUBRAVICA
VZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Da nebi bilo da se kod nas samo fešta, nažalost imali smo i intervenciju.
Zapalio se objekt u Bobovcu gdje je uz pomoć susjeda, vatrogasaca Zaprešića, Dubravice i Bobovca na vrijeme ugašen.
Vratimo se na vedrije teme.
Naša draga Udruga žena Bobovljanka u subotu su održale priredbu povodom majčinog dana gdje su nas razveselile mnogim recitacijama, igrokazima, pjesmama, ali i mnogim gostima kao što je KUD Hruševec Kupljenski i mješoviti zbor Dubravice. Nakon priredbe sljedio je domjenak i naravno zabava do ranih jutarnjih sati...........
Eto, toliko od nas................
Do tipkanja........pozdrav od mladeži............wavemahwave

Post je objavljen 11.06.2007. u 16:49 sati.