Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegaz

Marketing

Nagrada publike 24. TSP splitskom ‘Magnumu’!


Publika 24. TSP, a koji se od 3. do 10. lipnja održavao, u Zagrebu i Rijeci, najboljom je predstavom proglasila splitski ‘Magnum’.



Publika 24. Tjedna suvremenog plesa na posebnim je kuponima ocjenjivala sve ovogodišnje predstave, a najvišu je ocjenu, 4,91 dala upravo produkciji HNK Split, 'Magnum' u koreografiji Rami Be'era.

Nagradu, u vidu skulpture Svena Riedla, ravnateljici splitskog Baleta Almiri Osmanović uručit će Mirna Žagar, ravanateljica HIPP-a, na press konferenciji u srijedu 13.06. u 11h u književnom klubu BOOKSA, kada će biti izvučena i imena dobitnika nagrada kojima gledatelje daruje ovogodišnji sponzor festivala, tvrtka ISKON. Troje nasretnijih glasača za nagradu publike, tom će prigodom biti nagrađeno posebnim sponzorskim paketima.

Nagrada predstavi u koreografiji Rami Be’era, druga je koju uzastopno od publike TSP dobivaju izraelski koreografi, budući je lani njezin laureat bila predstava ‘Oyster’ Inbal Pinto.

U programu ovogodišnjeg, 24. Tjedna suvremenog plesa, izveden je ukupno 21 naslov od čega 9 u sklopu Hrvatske koreografske platforme, dok su u popratnom programu gotovo svake festivalske večeri održavani ‘Mali plesni razgovori’ s izvođačima, te nekolicina prezentacija.

Organizacijski tim ovim se putem zahvaljuje partnerima, sponzorima, a naročito publici, na dosadašnjoj potpori uz poziv na susret u gledalištima 25. Tjedna suvremnog plesa.

teatar.hr


Post je objavljen 11.06.2007. u 16:36 sati.