Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

BILO BI SEKSA SA EMINOM!

INTERVJU DANIJEL ALIBABIĆ! DA NIJE BILO KAMERA, KO ZNA ŠTA BI SE SVE DOGODILO. OGNJEN JE, POPUT MENE, ZABORAVLJAO DA JE PRED KAMERAMA, ZA SAŠU ZNAM DA JE BIO ISKREN. NIJE MI BILO LAKO, NEDOSTAJALI SU MI PORODICA I PRIJATELJI, PA SAM PUSTIO SUZU

Image Hosted by ImageShack.us

Jedan od finalista šoua "VIP Velikog brata" Danijel Alibabić priznaje da se nadao pobjedi, ali nije razočaran što je nagrada otišla u ruke Saše ćurčića. Tridesetodnevni boravak u najpopularnijoj Kući na Balkanu za njega je bilo novo, dragocjeno iskustvo koje mu je pomoglo da se u spoljni svijet vrati zreliji. Mnogi su mislili da će devetnaestogodišnjeg "nonejmovca" po izlasku iz Kuće ostaviti djevojka Lejla Hot zbog bliskosti sa bosanskom manekenkom Eminom.
"Bio sam siguran da će me djevojka sačekati, ali sam bio ubijeđen da se neće popeti na scenu. Ipak, došla je na binu i zagrlila me. Htio sam da sačuvam njenu intimu, jer je ona djevojka koja tek sada počinje da gradi pjevačku karijeru. Ne želim da je neko u medijima pominje zbog veze sa mnom, nego zbog nje same", kaže Alibabić.
- Šta ti je šapnula kada je prišla da te zagrli?
Pitala je: "Hoćeš li sada da te bijem ili kasnije?!"
- Zbog čega da te bije? Zbog Emine?
Ne znam, to ćete morati nju da pitate.
- Kako ćeš joj objasniti bliskost sa Eminom?
Tačno je da sam osjećao simpatije prema Emini. Ona lijepo izgleda i dobra je cura. Kada sam ušao u Kuću, svidjela mi se na prvi pogled, ali sam bio siguran da se nećemo upustiti u emotivnu vezu.
- Da li si prema njoj gajio samo simpatije, ili i nešto više od toga?
Samo simpatije, što osjećam i sada. Simpatična je djevojka, ali ima manu - loše se snalazi u društvu. To mi je najviše smetalo kod nje.
- Šta ste Emina i ti radili u kupatilu?
Igrali smo žmurke.
- Ne djeluješ uvjerljivo!
A, jednom prilikom smo prali moje majice u kupatilu.
- Emina je izjavila da je povraćala i da si joj za to vrijeme držao glavu u kupatilu. Priče vam se ne podudaraju, što znači da ne govorite istinu.
Ona je rekla da je povraćala? Uh, i to se desilo.
- Iskreno, šta je istina u svemu tome?
Istina je negdje u sredini.
- Šta bi se između vas dvoje desilo da se nijeste upoznali pred kamerama?
Ne mogu da garantujem da se u tom slučaju između mene i Emine ništa ne bi desilo, ali sam siguran da bi i u tom slučaju ostao sa Lejlom.
- Emina bi ti bila djevojka samo za jednu noć?
Vjerovatno bismo izašli a možda bismo i noć proveli zajedno. Na prevaru ne gledam kao većina ljudi. Ne smatram da je prevara provesti noć sa curom. Prevara je ako imam djevojku, a zaljubljen sam u još jednu.
- Da nije bilo kamera, da li bi bilo seksa između tebe i Emine?
Da budem iskren, zašto da ne?!
- Kako bi Lejla reagovala na to?
Ne bi morala da zna za to! A kada bi saznala, ne znam kako bi reagovala.
- A kako bi ti reagovao kada bi te Lejla prevarila?
Ako ima dobar razlog i objašnjenje zbog čega je to uradila, oprostio bih joj prevaru.
- Zbog čega si u jednom momentu zaplakao?
Imam samo 19 godina i nije mi bilo jednostavno kada sam došao među ljude koje ne poznajem. Neki od njih mi prijaju, neki ne. U jednom momentu mi se sve skupilo, nedostajali su mi porodica i prijatelji, pa sam pustio suzu. Mogao sam da odem u kupatilo da se isplačem, ali nemam komplekse.
- Ko je od ukućana bio najiskreniji, a ko se najviše folirao?
Svi su na neki način bili iskreni, ali niko do kraja. Ogi i ja smo u nekim trenucima zaboravljali da smo pred kamerama. Ne kažem da je on bio najiskreniji. On je inteligentan i zna zašto je ušao u Kuću. Saša je bio iskren.

DEEN VRCKA VIŠE OD BILO KOJE ŽENE!

- Kada ti je bilo najteže?
Na samom početku. Trebalo mi je vremena da upoznam ostale ukućane i da se zbližimo. Bilo mi je teško i da "skinem" Deenovu koreografiju jer on vrcka više od bilo koje žene.

ŠLIC SAM MAHINALNO ZAKOPČAO

- Zašto si zakopčavao šlic kada si izlazio iz kupatila?
Vidio sam to i sam na snimku, ali vjerujte mi da se toga ne sjećam. Vjerovatno sam to mahinalno uradio. Nije bilo nikoga i htio sam da zakopčam šlic zaboravljajući da to snima kamera.


Post je objavljen 11.06.2007. u 14:56 sati.