Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izazovi

Marketing

I`m back !

Hej!

Evo napokon sam uspio naći vremena da napišem nešto novo... Ova četiri dana praznika za Tijelovo su bila tako kratka, a tako odlična!
Mogu vam reći da sam 80% vremena proveo sa svojim Bosiljevčanima. U četvrtak smo se dogovorili za feštu u mjesnom domu koju smo onda održali u petak u noćnim i ponoćnim satima... Bilo je nezaboravno, iako je bilo samo muško društvo. Ali je bilo alkohola napretek- svih vrsta i okusa ! Samo treba biti umjeren i ne miješati ! No neki to nisu znali... Ja sam se odlično zabavio, pjevao sam i skakao k`o lud s Jarom dok su puštali "Moj Ivane" i "Lijepa li si". Kasnije sam čak i promukao! No nisam se opijao i trudio sam se da što manje popijem, jer nemam ni razloga da pijem,a fešta traje duže ako si trijezniji! Nikad nisam pio zbog nesretne ljubavi,a mislim ni da neću... Ali jedan mi se prijatelj tako "urokao" da smo ga morali nositi kući,a znajte, nije bio baš lagan...Kao da je bio na rubu života i smrti dok je ležao u domu. Čak se sa mnom htio tući jer ga nisam pustio u jednu susjedovu kuću za koju je on u onom stanju mislio da je njegova !!!
Mogu još samo reći poučnu izreku našega Jare: "Nikad više ni kapi alkohola!"
U subotu sam otišao kod prijatelja Matije da se vozimo na motoru. To mi je bilo prvi put da sam se sam vozio s motorom na glavnoj cesti! Dobro, nisam išao prebrzo, ali ipak....dobar je i Apen 4 !
Trebao sam ići i van tu večer, ali nisam našao prijevoz (a sa biciklom nisam smio!). Tako je ispalo da me onda jedna cura džabe čekala u Petici, ali neka..i ona je mene preveslala jednu noć.
U nedjelju sam išao na kupanje na Glogovnici opet s Bosiljevčanima. Voda je odlična! Skupilo se tu cijelo društvo....
Svaku večer od ova četiri dana ostao sam daleko iza 11 sati vani s prijateljima. I super!
E ovim putem pozdravljam svoje frendove koji su mi se javili iz Kotor Varoša! Nadam se da su se dobro proveli u mojoj rodnoj zemlji!
To bi bio samo mali dio onoga što sam proživio u proteklih nekoliko dana... Drago mi je da je bilo toliko toga da nisam stigao misliti na svoju ljubavnu muku i A......Trebam je zaboraviti i nekako više nemam ni nade ni snage za nove prilike. Tolike sam šanse već odavno ispucao. Sad nekako živim za dobrotu i prave vrijednosti života. To me tjera naprijed, a ne više želja za pravom ljubavi. Gledam danas svoga prijatelja koji je ludo zaljubljen, kao što sam i ja nekada bio, i razmišljam kako to više nije za mene. Osjećam se nekako mudrim i iskusnim što se tiče ljubavnih padova, tako da me to više ništa ne dira.
Osjećam da ću postati čeličan i tvrd za pravu ljubav prema curi, i neka tako i bude ako mora... Sada u mom srcu ima mjesta za sve ljude dobre volje i prave sreće, a čistu, iskrenu i jednostavnu ljubav više neću tražiti... Da se ne bih opet nesretno zaljubio i da me to ne slomi zauvijek.
Čekat ću povoljnije vjetrove i godine.....

Ma dobro, dosta je te nostalgije i tuge! Ajde samo vi lijepo uživajte i volite se, jer se za to isplati živjeti !!!

Pozdrav !
I`ll be back.................................


Post je objavljen 11.06.2007. u 01:21 sati.