Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/treehillhighschool

Marketing

...općenito o one tree hill-u...

Polubraća Nathan i Luca vode potpuno odvojene živote u malomu gradiću u Sjevernoj Karolini. Nathan Scott nadareni je košarkaš koji je naslijedio prijestolje popularnosti u školi, na kojem je nekoć sjedio njegov otac Dan, dok Lucas provodi dane kao potpuni outsider, iako je i on nadareni igrač. Lucas je, naime, sin kojeg Dan nikada nije priznao. Sada će se njihovi putovi prvi put susresti, a između njih će stati i Peyton, Nathanova prelijepa djevojka koja bi mogla otkriti da zapravo ima više zajedničkog s Lucasom. Došao je trenutak kad će svi morati odgovarati za izbore koje su načinili u prošlosti.


1. epizoda: PILOT

Nathan i Lucas Scott nemaju ništa zajedničko, osim što vole košarku i imaju istog oca. Arogantni Nathan je zvijezda školskog košarkaškog tima, a Lucas je legendarni igrač na kvartovskom igralištu. Nathanov tata i Lucasova mama bili su par u srednjoj školi. Nathan i Lucas odrasli su odvojeno, ali u srednjoj školi polubraća se opet susreću - nađu se u istom košarkaškome timu.

Uloge: Chad Michael Murray (Lucas Scott), James Laferty (Nathan Scott), Hillary Burton (Peyton Sawyer), Bethany Joy Lenz (Haley James), Paul Johansson (Dan Scott), Sophia Bush (Brooke Davis), Barry Corbin (Whitey), Craig Sheffer (Keith Scott), Moira Kelly (Karen Roe), Barbara Alyn Woods (Deb Scott)
Scenarist: Mark Schwahn
Redatelj: Bryan Gordon


Post je objavljen 10.06.2007. u 23:37 sati.