Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

AKUŽA..............

TRICA

Nisan se mislila na ovo osvrtat ,ali eto vidin da se spominje misec dana, pa ovoliko dana, pa onoliko. Ispadamo ka dica kad broje koliko hodaju. TRI MISECA. Iskreno na misec i dva nisan se ni obadala, mislila san štufat će me. Ali eto, još san tu. Puno, puno duže san ovde, počela san kao komentator. Nakon toga, na nagovor, nastalo je sve ovo, digod bolje, digod gore. Ajme kad se sitin prvog posta, tamo san van tukla glavon u zid.headbang I bilo je – šta je ovo meni tribalo-. I počelo je učenje, blage veze nisan imala o svemu ovome. Neke stvari i sad zbrčkan, nešto i sad ispadne nespretno ali iskreno to me više ne brine kao prije. Jednostavno, dobila san savjet « piši, šta se grizeš i sekiraš « Ovo pisanje pomoglo mi je i i u nekim drugim stvarima. Usamljenost mi je puno lakše pala. Ali još uvik mi je puno lakše sa slikama nego sa ričima.
Oćemo sad ono ka na dodjeli Oscara: Zahvaljujem ovome, onome......Ma nećemo, nećemo sad pojedinačno. Isto moran..... samo malo.
Zahvaljujem mom @Brodu koji me nagovorija, podrža i koji mi je uvik pri ruci i @ Big Blue koja mi je uručila jednu štafetu dok san još bila komentator i tako me pogurnila.
Svi mi kad počnemo pisat rečemo nije mi stalo do komentara, ali isto je lipo vidit da je neko nešto primjetija i pročita.. Dakle, hvala svima vama što svratite, pročitate moje postove koji su nekad dobri, nekad loši, nekad zbunjeni, pod utjecajem juga i koječega drugog, čitljivi, nečitljivi. S nekima sam zadovoljna, s nekima ne, ali sve je to OK. Volim pročitat komentare, pogotovo one vesele, zafrkantske jer i sama volin takve ostavljat, možda nekima i dozvizdila s njima. Ali šta ću van ja........
I na kraju posebno me obradovalo to šta san izašla na naslovnici. Nikad, nikad mi nije bilo ni na kraj pameti i nisan mogla virovat. A prije samo par dana tila san nestat sa ovih prostora.
I sad idemo dalje!!!!!!
Koliko još dugo?????? Neman pojma, za misec dana će nas bit četvero na ovu moju jadnu škatulicu .
Koja je sljedeća obljetnica???? Šest miseci.....ako se ne svadimo...........ja i blog!!!!!!!





Post je objavljen 11.06.2007. u 06:00 sati.