Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

VITEZOVI PRED ALAMOM, PART 2: na OBN-u @ 03.00 (ako sutra ne radite!!)



SPURS vs CAVS, GAME 2 PREVIEW..


Stigoh nazad iz Crikve..

Bilo je super, vrijeme nas je poslužilo, isprika lokalnim Velikim Haklerima u blizini Konzuma što nisam imao više vremena za njih. Celebrity sightings: 0. Čini mi se da sam vidio cica-macu, te scouta slovačke i austrijske reprezentacije..

Naravno da sam se trudio ostati IN, 'sijao sam SN svaki dan na rivi nakon što bih pročitao košarku, nazvao me je i one & only Hakler i upozorio na izvanrednu jučerašnju izvedbu Zadrana feat. Jure Lalić.

Pazinanjin Pankracije Barać, taj česti gost bespoštednih haklova na Knežiji & Šari je ponovno postao enigma lipanjske noći za Ciboninu obranu. Vraćamo ga na listu reprezentativnih kandidata.

Ipak ne bih dao ruku u vatru da će Cibona samo tako izgubiti u Zadru. "Vukovi su najgladniji kada su najgladniji", posebno u ovoj kategoriji, reče netko iz mase i ostane živ...



OVAKO JE TO IZGLEDALO: GINOBILIJEVA PRVA NBA TEKMA, Admiral je još bio na parketu..

U taboru Spursa, osim što se Parkeru itekako žuri da stigne na pripreme za The Vjenčanje 7.7., novost je to što se Bruce Leeju Bowenu rodio sin OZMEL, a Manu je u last-but-not-the-least kategoriji proglašen najboljim Šestim čovjekom Lige..

Prodaja LeBronovih dresova je negdje u ovim trenucima dosegla all time high, natoč činjenici da će današnja utakmica u TV rejtingu ipak zaostati za zadnjom epizodom najnovije sezone Sopranosa koja se emitira u identično vrijeme.

Ma bolje i Sopranosi, nego odbojka na pijesku, oooo. Gdje je na pijesku dinamika, uzbuđenje..tipičan sport za gledatelje koji bi se umjesto na plaži sunčali na tribinama!! Ma kakvi Brazilci, koja je to kategorija odbojkaša, jel' netko to istražio, ja stvarno nisam plaćen za to, ajmo ljudi na posao..


Image Hosted by ImageShack.us
Naš ekskluzivni reporter Starbury II javio nam se from the face of the place, NY Rucker Parka, s prilično konkrentim prijedlogom:

Dres LeBron James, Mcdonalds All American(piše high school legends, limited edition), bijeli, slova i brojevi zašiveni, 100 % polyester, broj 48-xl, duljina oko 33 inča, širina oko 25 inča. Za ljude od 190 pa na više; pazi meni širina odgovara savršeno samo mislim da je možda malo predug ako ga ne stavim u šorc, al može se bez problema skratit(bez rezanja) ispod znaka high scool legends za 5 cm pa ga može nosit i neko niži jer nije širok. Stavi na blog kad se vratiš jer možda se predomislim pa ga ostavim. Licitacija: početna cijena 600kn (cijena na e-bayu cca. 300 US$) - Starbury II


Pa navali narode, tko voli nek' izvoli..

Muraya
NBA.BLOG.HR




Post je objavljen 10.06.2007. u 18:02 sati.