Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasyfields

Marketing

Kad sam frendicu pitala jel joj se sviđa moj blog rekla mi je da joj se sviđa ali da bi trebala malo više pisati o sebi. E pa ovaj post posvećujem samo sebi pa da vidimo kako će to ispast.

- Smeđa kosa, smeđe oči. Čista brineta. Visoka cura-172 cm.
- Ovisnica o tabletama. Čim nešto zaboli...srce, trbuh, nožni palac...tableta je rješenje. Ponekad ih znam smiješati sa alkoholom, tek tolko da se usput malo uzdrmam. Ništa strašno. Kao ni poneki dim marihuane.
- Prije sam se znala rezati sa žiletom, najčešće. Onda sam skužila da mi je draže da me iznutra boli nego izvana. Te rezove jednostavno nisam trpila.
- Prvi razred ću najvjerojatnije roknut, ako ne onda ću velikim slovima na blogu napisat „nekim čudom sam uspjela proći prvi razred srednje“.
- Nemam dečka niti bi ga htjela imati. Bezveze bi si komplicirala život. Još ću malo čekati dok ne dođem u godine kad ću napokon moći imati neku ozbiljnu vezu.
- Ima tu i jedna osoba bez koje praktički ne bi mogla disat. Ona mi je nešto više od frendice. Tko bi reko da se tako nešto lijepo može meni dogoditi. Neki bi rekli da to ne zaslužujem.
- ......

Ovo nije sve ali je ono što sam htjela napisat. Čovječe kad sagledam sve ovo...fakat se moram malo pribrat.


Post je objavljen 10.06.2007. u 17:39 sati.