Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gespensterdivisionen

Marketing

From Paris to Berlin...

Click to enlarge.

aaaaaaaaaaaaaaaa!! a!
Ma dajte ljudi, čime se vi bavite....ma neznam, ne mogu se načuditi ovakvim glupostima, kad sam ovo vidio nisam mogao doći do zraka od smijeha. ahhahah! Inače ne čitam novine, ovo je bilo iz ekstremne dosade, i samo je još više zapečatilo moje mišljenje da su novine sranje.
Ovo sam morao staviti, jebiga, jer slijedećih tri noći neću moći spavati zbog jadne Paris, a što je najgore neću se moći depilirati voskom ni mazati mlijekom jer bih osjećao strašnu grižnju savjesti. To je ono što me najviše muči. Kao što ljudi poste i odriču se u korizmi na 40 dana, tako ću ja uvesti novu Parisinu korizmu: 40 dana koža vam mora biti suha.
Da imam para poslao bih u taj zatvor jedan ogromni tvrdi dildo i na njega napisao: ''za Paris''. Ali ne bih ga poslao njoj, nego nekoj brkatoj debeloj nabildanoj zatvorenici koja je najviše voli.
Čak mi je i njenog dotičnog prijatelja žao, koje muke taj sigurno proživljava trenutno. Molim te okupaj se u toploj kupki s mirisnim solima da dođeš sebi, meni će odmah biti lakše.

Joj jadna moja Palis. Pusicu ti saljem i pozdlave dlaga moja!
Kissich!

Post je objavljen 10.06.2007. u 14:11 sati.