Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/golddiggers

Marketing

vikend


ljudi....obožavam vikende!!!!!pogotovo ovaj.
ja misllim da mi je ovaj vikend jedan od,ako ne i najbolji vikend u životu.......

PETAK
vidite,u petak smo ninek,sara i ja imale u planu samo jednu malu kavicu....i ono sjedimo mi nekih dva,dva i po sata na kavi i na kraju odustanemo i ninek i ja odemo kući.i sad,vratimo se mi u kvart,a ono nekih pola dvanaest a petak....i sad neda se nama doma pa smo si samo malo sjele da se odmorimo.kad sam ja onda skužila da bih mogla do wc.plan je bio sljedeći uletimo u prvi kafić,ja na wc i onda doma.al plan je propo.
ušle smo,sjele smo...kad je doletila ekipa iz osnovne i još neki ludi tipovi (legende)......
kraj priče je bio taj.....nina i ja izlazimo iz kafića u dva ujutro(jedva,mogle smo mi još,al...),nina kupi kebab......doma sam došla u pol tri.da ne spominjem luđaka koji je dok smo čekali bus uletio s:"e cure imam stan blizu.imate vremena?!"

SUBOTA
(juče/danas.......omg!)
idemo mi kao na b-day od ninine frendice...al ono u klub u kojem nismo bile,koji nam je dosta daleko,neznamo kaj se tam pušta,neznamo dal će nas pustit ...i onak nismo se nadale ničemu......
veče je čudno počela......prvo smo doživjeli nesreću u tramvaju.....dalje smo morali pješke(nekih 20 min),a ja i ninek na 12 cm.....al nije nas to zaustavilo.
uđemo unutra,trulo...nema nikog....i za nekih pol sata se skupilo rulje (mislim da baš i nije bilo pol sata jer meni je utakmica koju su pustili na ekranu završila za nekih 10 min...to mi je bilo malo čudno,pa sam se proglasila dezorijentiranom)............
počele smo plesat/padat...(na mobu imam 21 filmić od juče....neznaš koji je bolji tak da ću ih sve ostavit.)
došla sam doma u nekih tri...došla bi kasnije da mi nije propo jedan plan.

uglavnom....bilo je napeto. znam da mao peviše tulumarimo u zadnje vrijeme,al meni ne smeta...baš suprotno iako sam onda cijeli tjedan malo u k****!!!!
p.s.nina me natjerala da napišem ovaj post!
iva

Post je objavljen 10.06.2007. u 11:26 sati.