Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nightmeare

Marketing

oi, ludeki tj. ljudeki, new post, dada, šteta šta pojma nemam o čemu pisati, baš fino, zar ne?
Aha da, ovak, petak. prvi sat smo imali muzički, dada, strašno gdje smo morali pjevati u dvoje neke tamo pjesme, dada, a čujte vi ovo, ja i moja frendica smo prve trebale probiti led, aha, baš tako. Ja sam imala tremu ko da sam na eurovisi ali dobila sam 5, ma ne bi mi bilo ništa i da sam dobila 4. A, ništa poslje smo morali ići tamo u onu sitnu dvoranu gdje se odvijela neka prezentacija o torpedu i gdje smo se mi, kako ja kažem UDAVLJIVALI. A na kraju smo imali tamo musički gdje smo gledali jedan zanimljivi film, no žao mi je ali mi ga se neda prepričavat, uglavnom se radi o plesu i tak neke dve tipice, tumor na nozi i šta več, nismo ga pogledali do kraja i zato TO BE CONTINUED(valjda se tako piše, ma baš me briga).

Danas sam bila cijelo jutro sa mojim mlađim bratom, možete misliti kako mi je bilo, gledali smo televiziju a poslje smo se potukli a kasnije sam ga ucijenivala kako ću ga reći mami kako me tukao ako se ne makne od mačića(hihihihihihi). Aaaaaaaaaa?????? Da, danas sam se načula lupanja da nemrete virovat.
Opet moji brat i grmljavine iako nije padala kiša. Možda sada pada ali to me sada ne zabrinjava nego ovaj komarac koji se vrti oko mene i koji želi okusiti moju slasnu krv, ali več se poslužio prekjučer.

Kako mi je dosadno, usamljena sam. Prijateljice br. 1 su vam - dečki, šta ja znam, ljubavne vode, a ja nisam još za to, ja se želim usredotočiti na ocjene iako i ne učim baš u zadnje vrijeme, znate, primjetila sam da kada se zaljubiš onda si sav u tome, nema škole( to sam primjetila u mojim frendicama, naravno, ja se nikada nisam zaljubila, osim ono nekaj u vrtiću, ali mi smo se tamo samo igrali i tak. Ja ne želim ulaziti u takve stvari bar do srednje.
prijateljice br. 2-one su svaki dan ispred kuće i igraju odbojku ili graničara sa nekim malkama. i onda je tamo ona zubata curka koja...... pazite ovo, vam je išla pišat u neko grmlje gdje se to društvo igra. Meni je to ispričala frendica, a kad sam tamo došla kod njih ja sam ljepo rekla:'' pa nečemo valjda u onu pišanu'' i onda se ta zubata naljutila i rekla mi kako sve kvarim. Joj kako bi je opalila....uff....pojma nemate.
Prijateljice br. 3- šminka
A druge, neke normalne prijeteljice su pre daleko ili su stalno negdje.
Ja sam jednostavno sama!
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 09.06.2007. u 21:12 sati.