Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/korozijanapada

Marketing

Pravi zivot pocinje ....

zavrsila je škola već radim nisam ni maturirao ali trebaju mi novci pa moram :(, u skolu necu dalje jer je mrzim :S a sada sam na milosti i nemilosti stvranog zivota ..........

Posvadio sam se gadno s tatom za to kaj bas ga zadnjih 2 god ne slusam ali sada ga uopce neslušam što sada imam 18 godina, nemam svu pamet svijeta ali neko me nece jebat :D kaj samo rekao to ooopss :)
mislio sam pa nisam ja glup da neke stvari ne kuzim :)

danas ako neću nikoga zbariti onda će to biti super moram prestati biti kurva osobni rekord mi je da nisam 5 tjedana nikoga zbario ali onda sam pukao i morao sam :) ali sada sam odlučniji nego ikada ali to ne znaci da se necu napiti :)

Danas se igra tekama za prvaka juniorske lige Oresje : Brezje ne igram da branim boje svoga kluba ali sam podrska s tribina :), ali poslije idemo ubiti tugu ili slaviti titulu kako god okrenem......... POPIT CEMO :D

Hmm....... što jos reci samo o sebi meljas :S to mi se nesviđa ali neznam sto da velim smisliti cu ja nesto za drugi post ;), a do tada drzite se znam da je zivot težak pa vas razumijem.

Što u opče čita tko moje gluposti ako nista drugo bar imama muziku na blogu :D.

Post je objavljen 09.06.2007. u 16:29 sati.