Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/evomene

Marketing

Baš mi se piše . . . a nije baš da znam o čemu

Nemam blage o cemu bi pisala,ali meni se piše pa cu pisat . . .ako kome smeta napominjem Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

E . . . pa to je dobra tema za post.smijeh
Dakle,PMS. . .sta reci?
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Par dana prije nego dobijemo onu jebenu, glupu mengu uvati nas pms. Na svakoj od nas on se različito očituje,to može biti u ponašanju,u prehrambenim navikama,u promjeni vokabulara,u pokazivanju osjećaja . . .itd.
Npr. ja imam neke glupe želje tipa da mi se jede mrkva i jedem puuuno vise cokolade nego ostale dane u misecu,nemam bas neke izljeve emocija(bilo koje vrste) ali sam malo osjetljivija nego inace.
Znam neke koje stvarno imaju neke nepotrebne zivcane ispade i time znaju bez potribe povridit ljude koji to nisu zasluzili ili tako nesto slicno ali inace to nije toliko strasan period kao sto muski govore.
Mi se ponasamo tako par dana,a oni cili zivot, i onda imaju muda nama nesto srat.
Mi u tih par dana bar imamo zasto biti ljute ,kako bi njima bilo da ih jaja bole 24 sata 3-7 dana u misecu,da iz njih curi ka iz kabla,da postoji mogucnost da se nasrid Kalelarge na njihovim hlacama stvori crnena mrlja,da se po lita ne mogu kupat jer ni tamponi ne pomazu . . . i jos mali milijun nuspojava veznih uz to da smo zene.
I onda kog se kurca oni zale,ka da je njima tesko,a cili zivot se ponasaju gore od najgoreg pms-a(cast malobrojnim iznimkama).
Cak se smatra da mi u tim danima nismo sposobne obavljat neke poslove ,tipa operaciju ili tak nes. . .
Ne bi da je to ne znam sto . . .
Nek se oni lipo jebu jer ako ja moran trpit da mi se utroba kida i ispada van,da me boli svaki jebeni dio tijela onda oni mogu(u najmanju ruku) pretrpit tih jebenih par dana.
STA NE??
I mali savijet:Ako se svađate s curom i ona je ljuta zbog neceg ni u kom slucaju nemojte pitat:Sto je duso,imas pms?


Post je objavljen 09.06.2007. u 13:58 sati.