Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skolamira

Marketing

Problemi u ostvarivanju suradnje sa Zadrugom branitelja Goranska kuća iz Delnica (09. lipanj, 2007.)

Ugovor o međusobnoj suradnji sa Zadrugom branitelja Goranska kuća iz Delnica potpisan je prije tri mjeseca, ali svi pokušaji da tu suradnju i ostavarimo bili su bezuspješni.
Na pozive za pomoć po pitanju sređivanja doma nisu se odazivali, niti su nas obavještavali o svojim eventualnim nastojanjima da se ta suradnja s njihove strane pokuša ostvariti. Neslužbeno smo doznali da nisu prošli na natječaju za sredstva za koja su se prijavili.

S obzirom na situaciju bili smo primorani službeno ih zamoliti pismenim putem za ispunjenje ugovorenih obaveza (plaćanje računa za struju, telefon i komunalije, te prijavu i plaću za voditeljicu Škole mira) i pozvati ih na sastanak koji se trebao održati u subotu, 26. 05. 2007. u 10 sati, a na kojemu bi se dogovorili oko daljnje strategije zajedničkog rada.
Zadruga branitelja Goranska kuća nije se očitovala, niti su se pojavili na sastanku.

Poslali smo im pismenim putem i drugi službeni dopis uz istu zamolbu za ispunjenje ugovorenih obaveza i zakazali smo novi termin za sastanak koji se trebao održati u subotu 09. 06. 2007. također u 10 sati.
Na sastanak opet nije nitko došao, niti ga odgodio na bilo koji način, ali smo ovoga puta od Zadruge branitelja Goranska kuća iz Delnica dobili slijedeće očitovanje:

Na početku srdačni pozdravi svim upoznatim subjektima koji su nazočili sastancima Zadruge branitelja Goranska kuća i Škole mira.
Primili smo na znanje Vaše upite glede podmirenja obaveza koje proizlaze Vašim zalaganjem da Škola mira funkcionira na način kako to stručno radite već dugi niz godina. Te se ovim putem očitujemo prema problemu.
Svijesni smo činjenice da bi naša međusobno poslovna suradnja kako je zamišljena ostvarivala planirane rezultate. Ali nažalost moram Vas upoznati sa činjenicom da Zadruga branitelja Goranska kuća još nije likvidna za podmirenje takovih obaveza. Razlog tome je stanje na našem žiro računu koje iznosi 0.00 kn. Nažalost birokracija koja nam treba izići u susret sa dobivanjem kredita je spora a Vama se koliko primjećujemo jako žuri ( obzirom na dospjele obveze ) te Vas ovim putem želimo podsjetiti na surovu stvarnost da nitko od zadrugara osobno nije u mogućnosti privatno snositi troškove Vašeg zalaganja pa smo primorani predložiti raskidanje ugovora o suradnji.

Hvala na razumijevanju.
Zadruga branitelja Goranska kuća.


**********************************************************************************************************

Radi daljnje strategije rada Škole mira i uvjeta eventualnog raskida Ugovora o suradnji sa Zadrugom branitelja Goranska kuća iz Delnica biti će sazvan sastanak Upravnog odbora Škole mira.



Post je objavljen 26.06.2007. u 18:14 sati.