Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xcaffeplanetx

Marketing

Vibrator sa Svarowski kristalima prikazan na ruskom erotskom sajmu

Erotski sajam održan u Moskvi, bio je otvoren četiri dana, a svi posjetitelji mogli su razgovarati s predstavnicima sex industrija i kupiti seksi igračke kakve vole. Posjetitelji su mogli birati između raznolikih vibratora, koji su bili svih oblik. Tanki, debeli, dugački, kratki i u bojama samo su dio ponude koja se mogla razgledati na sajmu.

U ponudi je također bilo i vibratora vrlo zanimljivih oblika, poput papige i gusjenice. "Glamurozni" vibratori su također bili dio ponude. Njemačka tvrtka pokazala je svoj model vibratora obloženog Swarowski kristalima. Njihova cijena je oko 250 dolara, a mogu se podesiti različite frekvencije vibriranja.

Na sajmu su se također predstavili i Kinezi, čije su seksi igračke prevladavale ponudom. Jedan od Kineza izjavio je da u Kini postoje tri velika poduzeća koji se bave proizvodnjom vibratora i ostalih seksi stvarčica. Oni su također već otvorili svoj sex-shop u St. Petersburgu i svakako traže partnere u Moskvi. Kineski proizvođači se ne boje konkurencije. Njihova ponuda je približno iste kvalitete kao i europski proizvodi, ali imaju veliku prednost jer su mnogo jeftiniji.

Jedan od predstavnika Kineske industrije, izjavio je da će u roku pet godina, svojim seksi igračkama moći zadovoljiti svaku petu Ruskinju.

Izvor: vecernji.hr





Super... kinezi sve preuzeli.... Aleeeeeeeeeex.... ovo je za tebe...


Pridružite se diskusiji

Post je objavljen 09.06.2007. u 09:20 sati.