Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdvirje

Marketing

Nastup na 28 memorijalu "Mirko Kolarić"



VARAŽDIN, 09. lipnja 2007.g.: 28. Memorijal Mirka Kolarića, održan danas u Varaždinu na sportskim terenima SKUNC "Sloboda" završio je predvečer postrojavanjem učesnika u dvorištu DVD "PRVI HRVATSKI VATROGASNI ZBOR" i podjelom zasluženih nagrada.

Prvoplasirane ekipe po kategorijama dobile su pehare, a najbolja i prijelazni trofej ovog najpoznatijeg Hrvatskog memorijalnog natjecanja, dok su svi natjecatelji oko vrata dobili medalje sa likom Mirka kolarića u zlatnoj, srebrnoj ili brončanoj verziji prema plasmanu...

Ovo natjecanje je predviđeno kao 2. kolo Kupa HVZ-a za 2007.g.

Pobjednici memorijala su: Muški "A" DVD DEANOVEC
Muški "B" DVD LIPOVLJANI
Žene "A" DVD BREŠKI JALŠEVEC
Žene "B" DVD LIPOVLJANI




Mi smo ostvarili vrijeme vježbe 38,70 s sa štafetom od 59,80 s (katastrofa) i zauzeli trinaesto mjesto sa kojim smo zadovoljni. Nastupali smo na stazi 4 u 12:30h a vodni dva nam je imao maturu u srednjoj strukovnoj u Đurđevcu tako da smo knapirani bili sa vremenom. Ali uspjeli smo mi to. Nastupili na natjecanju sa voljom i željom. Moram pohvaliti dečke kojima je ovo bilo prvo takmičenje a to su Saša Stružan i Marko Horvat već kada smo kod njih moram spomenuti da nam je prosječna starosna dob ekipe 19 g. šo je vrlo zadovoljavajuče za ostvarene rezultate. Nakon nastupa otrčali smo katastrofalnu štafetu i krenuli na gablec.
Fino smo si popapali teleču koljenicu ispod peke sa krumpirom i nastavili put muzeja vatrogastva.


Tamo smo vrlo srdačno primljeni i fino u miru su nam prezentirani eksponati u muzeju. Moram napomenuti da smo sa nama imali našeg osnivača natjecateljskih desetina DVD-a Virje Ivana Hrženjaka koji je bio ponosan na naše ostvarene rezultate i počasto nas pićem kao ekipu!




PLASMAN I REZULTATI 28. MEMORIJALA "MIRKA KOLARIĆA" U VARAŽDINU

BODOVI OSTVARENI U 2. KOLU KUPA HVZ-a

BODOVI NAKON 2.KOLA KUPA HVZ-a


Preuzeto sa stranica: HVZ-


Post je objavljen 09.06.2007. u 07:24 sati.