Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Čudna sam.......


Mrzim kad moram pisati post na brzinu. A sad moram jer bi Lav nešto radio na kompu. Svi bi na komp kad bi i ja....cccc....treba još jedan komprofl..... Buntovnik je vani pa je to jedan manje za gužvu.

Bili smo danas Lav i ja na našem Brdu (Brdo je njiva, 2 km daleko od kuće gdje sadimo krizanteme). Ima Brdo i ime, ali za potrebe bloga će biti Brdo. Nismo baš išli ovo proljeće pa je malo zapušteno. Da, "malo"....trava preko mene (a to baš i nije teško, mislim, mene prerasti!). Malo smo uređivali, Lav kosio, ja kosila....ne sa kosilicom, ne sa trimerom (to je Lavov alat) nego sa pravom pravcatom kosom! Znam ja to, ali, nešto mi to jako teško, pa sam rekla Lavu da mene majka nije za to rodila......i odustala sam. A onda sam uživala.......miris trave....pčelice...ptičice....mir i tišina.....divota! O, da, zaboravila sam i žabe pred večer!

I još nešto o mom Brdu. To mjesto je meni more. Tamo se sunčam, tako lijepu boju dobijem (nema žive duše u blizini pa je kupaći radna roba!), tamo se i kupam, u znoju, ali bitan je slani osjećaj (kao na moru!), tamo mi je fitnes, ne, pilates (nije baš teško, ali je efektno!) dvorana.....o, zaboravila sam i stazu za šetnju, boravak na svježem zraku.......roflroflroflroflroflrofl
A da vi meni ne bi bili previše zavidni, obećala sam vas izvještavati o svemu što radim.....

Malo sam si čudna u zadnje vrijeme. Ne znam razlog.
Udebljala sam se, ali to nije ni čudno s obzirom da cijelo proljeće na poslu jedem sendviče i čevape.
Kosa mi se frče! Sad kad bi ja htjela da je ravna! Ali, ne, sad je baš valovita, onako kako sam htjela dok sam imala dužu.....
Jučer sam išla s posla (da, radila sam) i slušala dok sam se vozila neku pjesmu od Shortija. Srcedrapajuća. Obično ne volim takve pjesme, ali, ovu sam baš slušala i......rasplakala seheadbang! Te oni se zaljubili, te se oženili, te ona trudna a želi haljinu, te on otišao po haljinu, te pao snijeg, ona rađala, umrla sa njegovim imenom na usnama, te se on vratio, crnina, te plač....i plačem i ja! Bezveze.
Umorna sam, a ne znam od čega. Sad stvarno ne radim puno i svako popodne malo odrijemam.....
To što sam živčana, to nije čudno.....

Ako ima netko stariji od 38, molim da mi kaže da li je to od godina!? Ili od čega?

Možda vremena!? Bit će da je to!

I, nije PMS. Ili traje već duuugo.

Htjela sam o još nečem pisati, ali, Lav već pita koliko ću još, pa sam izgubila nit i više ne znam.....

Sjetit ću se do sutra. E, da, i zaboravljam puno, ali, to nije to o čem sam htjela pisati.... Idem sad, dok nisam još koju glupost napisala! Sutra, kad pročitam post, poželit ću što prije napisati novi, da ni ja ni vi ne gledamo ovaj! Ne bi bilo prvi put.

wavemahwavemahwavemahwavemahwavemah



Post je objavljen 08.06.2007. u 22:42 sati.