Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dorisworld

Marketing

6 billion people in the world.6 billion souls.And sometimes,all you need is one...

Credits:

Maja:kako zahvaliti najboljoj frendici?...hvala za trpljenje mojih ispada,hvala ti za sve napadaje smijeha kojima smo se i mi smijale,za beskrajne sate provedene u raspravljanju o Malfoyu i Harryu...hvala na svemu!

Iva:najluđa od svih loodacha,hvala ti za sve izljeve gluposti,za sva ruganja Andreju,za to što si trpjela moja izazivanja,i što mi je nakon svih njih i dalje frendica.Hvala na svemu!

Tanja:kraljici gluposti (čak i većoj od Ive) hvala također za sve gluposti ikad izvaljene,hvala za sve dečke koje si promijenila tokom godine,i za to što nam je tvoj ljubavni život cijelu godinu bio glavna zanimacija.Hvala na svemu!

Antonija:hvala joj na tome što si plavuša,što su izlasci s tobom super,iako rijetko s nama izlaziš,hvala joj na podnošenju naših zezanja zbog Borisa.Hvala na svemu!

Hajba:Hvala joj na tome što se smijala mojim forama kad nitko nije,hvala joj što mi je ove godine postala jedna od najboljih frendica,hvala i na njenom ljubavnom životu koji nam je uz Tanjin bio najzanimljiviji.Hvala na svemu!

Andrej:Hvala na svim nasmijavanjima i imitiranjima,što si učinio satove biologije i hrvatskog zabavnima.Hvala!

Janko:Hvala na svim učenjima preko msn-a,na tome što si trpio moja dosađivanja kad nitko drugi nije htio.Hvala!

Ivan:Hvala na svim kaugumama i na tome što si me držao budnom pod satovima fizike.Hvala!

Mirna:Hvala na svm urotama koje smo smišljale!

Ako sam nekog zaboravila,iskreno se ispričavam.

Hvala svim ljudima iz škole koji su trpili moja filozofiranja,kurenja,i fore za koje treba 10 minuta da ih skužiš!...Anđela,Bošnjakica,cijeli 8.b...Bili ste najbolji!




Post je objavljen 08.06.2007. u 15:50 sati.