Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/choco1313

Marketing

Obavijest: 23.06. svi na Naftaplin!! Bit će cuge, pljuge i dobre mjuze...=)

aloha..eo, javlja vam se moj alter-ego (chocolina)..samo šteta kaj ne možete čut kako ona priča..znaju neki..=)

E da.. Evo mene, Chocoline.. Kao prvo, pozdravljam sve vas kexy ljude koji posjećujete moj blog. Kao drugo, sve vas pozivam da 23.06.2007. godine, dođete na Naftaplin, dovedete i neke svoje prijatelje, kako bi skupa proslavili Sabinin, Gain, Katarinin, Laurin rođendan i kraj školske godine! Slavlje počinje oko 23:30, a traje do ranih jutarnjih sati. Nadam se da ćete doći. :)
Kao treće, moram vam se pohvaliti da sam se jučer pomirila sa svojim starijim sinom (20 god.), tako da sada nakon mjesec dana napokon mogu ponovo spavati sa njim. Hvala Bogu. Već sam se zasitila njegovog oca (63 god.) i mojeg mlađeg sina (18 god.). Ja vam inače imam 29 god., a oni nisu baš moja djeca. To su djeca iz prvog braka mojeg supruga. Ali ih ja volim kao svoje. Imaju i zanimljive prijatelje. :)

Ok, dosta s chocolinom..stvarno je dosadna ženska..ona je btw, spavala sa svim frendovima njenih sinova..to je bolesno.-.. ah, da.. da vam ja na svojem jeziku kažem nekaj o 23.06. dakle, tog povijesnog datuma, ćemo ja i gaia (maybe i kaća i đeve) slaviti b-day..i kraj osnovnjaka..=) ofaaaj..ja već sad skupljam pare za cugu..drugi će isto nekaj donirat, nadam se...tak da ćemo po gradu kupiti sve ljude koji su željni zabave, i dovoditi ih na naftaplin..nabavit ćemo i mjuzu..ma sve, samo da bude dobro..
I drugi dio...21.06. će u villi biti connectovci..jej..=) ofkors da ćemo ići...barem ja i rea, za ostale ne znam..
i da..ovo s chocolinom..nemojte mislit da sam luda..ja samo nekad puknem (kao jean dan na vialama) i onda koristim druga imena..zasad su u meni 3 osobe ( sabina, choco - prava ja; chocolina - fufica; s. - puknuta klinka koja stalno cmizdri)..hehe..
joh..ne da mi se više pisat..iem igrat carbon..
ae papa ljudovi..kissach svima..

update (10.06.) : morala sam stavit ovu sliku..neki određeni bi treali skužit o čem se radi..=)

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 08.06.2007. u 14:50 sati.