Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/porucivanja

Marketing

Nije u šoldima sve!!!

Gledam poznatu i "priznatu" komentatoricu društvenih događanja koja je postala poznata svojom knjigom o nasilju nad ženama! Malo po malo je postala stručnjakinja za sve društvene događaje i naravno sbe to radi besplatno! Ma hajte molim vas, na tuđoj patnji je izgradila stabilnost svog tekućeg računa! Radi se o Vedrani Rudan!
Ili, čitam naše brižne kolumniste po tiskovinama kako plaču i suosjećaju nad hrvatskom stvarnošću i obespravljenim pukom, al ne spominju svoje kolege novinare koji rade za crkavicu bez ikakve radno - pravne sigurnosti! Besplatno naravno! Ma hajte molim vas! Butkoviću, Modrićko, Mijiću, Ivkošiću, je l vas sram kad na bankomatu pogledate stanje računa? Ili ga i ne gledate jer znate da uvijek na računu ima?
Slušam naše vrle socijaldemokratske političare kako tužni gledaju u daljinu i nemoćno šire ruke jer ne mogu pomoći kolonama gladnih hrvatskih radnika! Ma hajte molim vas, Bandiću, Milanoviću, Liniću, Čačiću, Pusićko, imate li obraza i javno reći što ste do sad učinili da se kolona smanji! Sanader govori, al je neuvjerljiv!
Kako svratiti pogled sa svog novčanika na tuđi? Uperi prstom u CRKVU!
I crkveni ljudi prečesto pohlepno gledaju a sućutno pričaju! Jedina razlika je što nitko od njih ne može dobiti priliku mjesec dana komentirati društvene događaje niti imati svoju veliku kolumnu gdje će komentirati i prokazivati zločine i licemjere hrvatskog društva!
Razlike među ljudima se očituju uvijek kad je netko jači! Čim imaš moć, pogotovo moć i oštrinu pera, u prednosti si! Naravno, besplatno! Ma hajte molim vas!


Post je objavljen 08.06.2007. u 01:55 sati.