Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

17 godina uskopaljskog HDZ-a

Zajedno prvi i aktualni saziv OOHDZBiH Uskoplje...


Predsjednik HDZBiH dr. Dragan Čović boravio je u srijedu, 6. lipnja 2007. godine u radnom posjetu Općinskom odboru HDZBiH Uskoplje.
Predsjednik HDZBiH razgovarao je sa članovima OO HDZBiH Uskoplje o aktualnim političkim prilikama u BiH i aktivnostima stranke u narednom razdoblju kada je riječ o provedbi unutarstranačkih izbora.
Nakon sastanka slavljena je sveta misa zadušnica za poginule pripadnike HVO i umrle članove HDZBiH u Crkvi Blaženog uznesenja Marije Djevice, te su položeni vijenci poginulim pripadnicima HVO na Uskopaljskoj bojišnici na Središnjem spomen obilježju u Uskoplju.
Na koncu posjeta Uskoplju, predsjednik HDZBiH dr. Dragan Čović nazočio je zajedničkoj svečanoj sjednici prvog saziva OO HDZBiH Uskoplje i aktualnog OO HDZBiH Uskoplje u kući Zvonke Perića u Ždrimcima.
Općinski odbor HDZBiH Uskoplje je dana, 6. lipnja 2007. godine, obilježio svoju 17. obljetnicu osnivanja. Prije 17. godina jedna skupina Hrvata Uskoplja, u selu Ždrimci-zaseok Perići, održala je inicijativni sastanak i utemeljila Općinsku organizaciju HDZBiH Uskoplje. I ove godine OO HDZBiH Uskoplje dostojanstveno je obilježio ovaj značajan dan u povijesnom nastanku naše stranke na području Uskoplja;

Ured za informiranje HDZ-a BiH



Post je objavljen 06.06.2007. u 22:45 sati.