Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vip18

Marketing

Sv.Juraj

Evo da ne kazete da su nogomet i opijanje svaka naša tema...za promjenu evo malo o lijepom mjestu Sv.Juraj blizu Senja u kojem sam boravio proteklih 5 dana malo na odmoru kod moga prijatelja Jasmina.
Image Hosted by ImageShack.us
Sveti Juraj je malo naselje 10 km južno od Senja uz more ima ima jako čisto more i lijepe uvale u blizini Rača, Žrnovnica, Lukovo.
Ljudi su gostoljubivi a ima i dosta mladih.
Sveti Juraj je mjesto prikladno za odmor i kupanje daleko od buke i velikih gradova, a mogu ga preporučiti i ljubiteljima penjanja i planinarenja jer je u jel je mjesto podno Velebita a Velebit je najveća i najduža hrvatska planina. Image Hosted by ImageShack.us
Iako je malo mjesto po ljeti vam nikada nece biti dosadno a i u blizini se otvara veliki coctail bar Moko sa jacuzijem ( negdje u 7 mjesecu ) a ako želite dobar provod je u disco klubu Magnus u Senju koji može primiti par tisuca ljudi...Sve u svemu meni je super dolje i vec par godina odem malo preko ljeta dolje odmoriti se od svega i naravno zabaviti se.
Image Hosted by ImageShack.us

I usput na današnji dan da ne zaboravim, 7. lipnja 1993, tragično je preminuo naš Dražen Petrović košarkaški Mozarte u svijetu a i kod nas, koji je u Los Angelesu izabran u košarkašku Kuću slavnih...Svi cemo se sjecati njegovih djela i super utakmica u kojima je srce i dušu ostavljao na parketuImage Hosted by ImageShack.us

To bi bilo sve od mene za danas.....Pozdrav by Ljubo


Post je objavljen 07.06.2007. u 20:59 sati.