Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morningview

Marketing

...mochvara, 10 razloga zašto

Ne mogu vjerovati, maknut će znak na ulazu u Čvaru... Siguran sam da ste svi čuli vijesti o navodnom zatvaranju kultnog zagrebačkog kluba, i moje je mišljenje je da se to nikako ne smije dogoditi. Ja osobno sam bezbroj petaka i subota tamo proveo, i to prokleto mjesto će mi zauvijek biti drago. Iako u zadnje vrijeme ne dolazim tamo tako često kao prije, jednostavno ne znam kako bi se osjećao kad bi ju zatvorili. I zato sam odlučio napisati 10 razloga zašto (ne) zatvoriti Močvaru:

1. Di u Zagrebu još postoji mjesto na koje možete otići bilokad i UVIJEK nekog sretnete? (bio vam on drag ili ne, ofkors) rolleyes

2. Di još u Zagrebu možete doć sa ekipom i sjest se u travu, popit par litara bambusa party, spalit đoju i krenut unutra jer se tranu pušta Smells like teen spirit. Nebitan podatak je da na putu unutra sretnete neku dobru koku i s njom završite skroz negdje drugdje? mouthwash

3. Di još u Zagrebu vas na ulazu zaustave 3 ružna debela orka, prepipaju vas, i onda vam udare žig Č na ruku?

4. Di još u Zagrebu ima toliko ljudi na jednom mjestu koji nemaju cigaretu, a svi hoće pušiti, pa žicaju jedni druge međusobno?

5. Di još u Zagrebu nije važno kako ste se obukli ili koliko para imate u džepu, nego je glavno kakvu mjuzu slušate?

6. Di još u Zagrebu možete u jednom tjednu čuti reggae, blues, black metal, punk, 80's pop i cigansku glazbu, i naravno dobro se zabaviti slušajući?

7. Di još u Zagrebu ima tako puno ružnih cura na jednom mjestu? (smijehrofl)

8. Di još u Zagrebu postoji klub koji ima 3 flora i dakle može puštati 3 koncerta ili 3 slušaone različite glazbe u isto vrijeme, tako da ste u jednom trenutku na dubu, onda skočite malo na metal, pa na rock.

9. Di još u Zagrebu možete doći na Alternative rockstars večer, na kojoj klinci od 14 godina sjede po podu i žvale se, slušajući najdraže melodije ispijajući točenu Žuju u koju vam je konobar pljunuo. dead

10. Čemu uopće zatvarati Močvaru? Pa gdje će grad drugdje skupiti svu tu bagru koja ide van u petak i subotu navečer? Pa nastat će kaos u gradu! Jeste vi ikad bili u Čvari? Jeste vidjeli ljude koji tamo dolaze?!

fuck Bandić smijeh


Post je objavljen 07.06.2007. u 18:47 sati.