Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/litlewitch

Marketing

evo da i ja nešto napišem...

ola ljudiovi šta ima?? evo ja umirem od dosade..moram učiti povijest ali tako mi se neda..headbangpa koknut će se..puknucu..
konačno sam se malo "odlijepila od budića".. he he he party nut ali još mi se S _ _ _ _ ...rolleyes..i ne znam šta da radim... opet sam se posvađala s editom..jer je ona isto kao z _ _ _ _ _ _ _ _ u njega i to "VEĆ " godine!!!..(MOŠ MISLITI!!)burninmad..itd..
alii da vam ispričam šta je jučer bilo dobroga u mojoj LIJEPO; DRAGOJ LIMENOJ ŠKOLICI!! he he herofl1. jučer sam odgovarala vjeronauk i sve je bilo dobro dok me mala Jurićka( LAURA) nije poćela zvati Budićka.. i to pred cijelim razredom..ma to bi bilo sve "dobro" da 3.e nije bio van..a ona se derala budićka ko luđakinja..tada sam htjela da mi se zemlja otvori i da upadnem u nje..SAMO SE NADAM DAD NISU ČULI NIŠTA!!! puknucuitako..
2. malo da se smijemo sad maloj Jurićki..rofl jučer se dopisivala s nekim radošem..i u pola dopisivanaj u našoj divnoj i krasnoj školi prestalo je biti signala.. smijeh rofl nut pa ja sam se potrgaal od smijeha kad mi je rekla da nemamo signala..pa to je samo moguću u našoj školi..rofl ne bi da se nalazimo negdje na pustom otoku..rofl

Post je objavljen 07.06.2007. u 18:17 sati.