Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

... someday we'll know if love can move a mountain, someday we'll know why the sky is blue, someday we'll know why i wasnt meant for you...

ajme.. kod svih se u životu nekaj događa, kod mene, sve po starom. ma oke, neke stvari se dogodile ovaj tjedan ne baš divne i krasne al ako bog da, i to će se riješiti.. al da, veli se poslje kiše dolazi sunčeko. meni isto :D da. meni isto dolazi sunček u muškom rodu :)
i sad sam se opet razveselila :D ah daj, neću o tome. ma ne da ja neću o tome nego vi ne želite to čuti, biliv mi :)
a da.. nekak špreham književni sad tuu.. hehe.. al pa kad bi počela tu međimurski ne bi vi mene niš kužili.. ne ne..
i da, ovo je već drugi pokušaj pisanja posta...

i idem sad papat :)

i sad sam bijesna...

ovo je jako dobro.. tu pišeš blog i odmah svi čitatelji mogu skužiti kakve si volje.. eh.
osim ak nisu tolko glupi pa nabijaju drugima sve na nos pa ne vide neke tak očite stvari.. eh.
baš mi je sad glupo.. eh.

jučeeeeer! jučer sam vidla vjevericu. daaaaaa! a ne, dosadno mi je bilo domek, a svi (skoro svi, ajde) su billi na plesnjaku (ma svi znate kaj je to.. kod nas srijedom) i kak je meni bilo jaaaaako dosadno otišla sam se voziti majo s tiLLykinim biciklom .. neko mi je ukrao biciklo, jer ga nisam dobro vezo lancem.. tararara.. pa da. no ugl, vozim se ja tam do jednog mostića i natrag.. crko mi mp4 pa sam si stavila muziku na mobitelu... hihih,,. to je nevažno al nema veze. da bude post dulji. i ugl, vozim se ja i vidim, mala vjeverica onako na travi pokraj ceste. i neš si je nosila.. ajoooj kak mi je sjatka bija :D ja bi jednu.. i okrenula sam se da ju poslikam al ništa, odišla je već :(
i sad svima pričam kak sam ja vidjela vjevericu i kak mi je sjatka bija.. hihih.. (tu klikaj da vidiš veću sjiku maje vjeverice ove dole.. mda.)

Image Hosted by ImageShack.us

a ovo vrijeme tu kod nas mi se ništa ne sviđa. malo vjetrić, malo kiša. ajoooj.. a u utorak sam ja doma ostavila plakat iz biologije.. zaboravila. i kaj ću nek da sam malo požurila s Tillykinim biciklom (opet) domek.. i do doma je još sve okej bilo al kad sam se ja presvukla doma, pa kad sam malo četala na mircu (very good) počelo grmit. ou čizzz! a ja morala natrag.. heh.. al ajd krenula sam prije kiše i kad sam bila već blizu škole je kiša malo počela. došla ja, sjela u klupu, ispričala se kaj kasnim, a kišica se zlijalaaaaaaa... hihi.. koje li sam ja sreće. ah da. al sad opet nekaj grmi.. ma.. jučer isto, ja se vozim i počne Bog slikat s neba... hihi.. i kaj buš onda? pa mislim fakat ono totalno... pih!

Image Hosted by ImageShack.us

ovaj je rekel na tv-u IT WOULD BE NICE... a ja taman htjela reć BILO BI LIJEPO kad... i zaboravila kej .. eh. da.. mogla bi neki filmač pogledat..

ah.. da ne zaboravim i o tome nekaj reć. pa ovako, moja frijeteljica Mimač mi je preporučila jedan filmač koji se zove A WALK TO REMEMBER (klik za kratak sadržaj) i hvalila ona to i hvalila i ja reko, ajde da i to vidim kaj je tak supač.. i skinula ja to i pogledala.. i sad bi vi htjeli znat kaj ja mislim? meni je taj filmač supač, jedan od najboljih.. mislim, radi vam se ko o dečku koji je bio ono, najpopularniji u školi s tim svojim nekim društvom i cura koja je bila štreberica ovo ono i na kraju je on ostavio svoje društvo i bio s njom, ispunio joj sve želje.. čovječe, ženskica je htjela bit na dva mjesta odjednom... i ovaj ju je vodil na granicu nekvu i eto ti ga na :D i zvijezdu je imenoval po njoj.. ajoooj... kak šjatko :)) no i onda je ona njemu rekla da ima neku bolest, ne sjećam se više kaj i umrla je.. al on ju je i dalje volil.. a baš je lijepi fimić bil.. aaaah da. a puno sam ih gledala u zadnje vrijeme. i ovaj, mr. bean na praznicima.. hihih.. ajmeee. da.

Image Hosted by ImageShack.us
a dječak je divan, zar ne?



i sad sam stvarno puno tog napisala.. i mislim da budem sad išla. i sad idem. idem. idem. idem...



otišla sam!

Post je objavljen 07.06.2007. u 16:23 sati.