Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miaimia

Marketing

Ej ljudi!!!Ovaj post pišem na brzinu i nemojte mi zameriti ,ak kaj pogrešim!!!Danas nema škole,juhhu!!!A ja ju nisam imala ni jučer........imali smo nastup.......zbor(znate).Pjevali smo 20 minuta na nastupu,a školu nismo imali!!!Baš nam je bilo ok!!!No kad sam se vrnula s nastupa išla sam pred školu sa bajsom i tam smo se ja ,Tea i Patra razgovarale i čekale busa!!!Onda su nam se pridružile Siva,Viky i Lucy.......baš nam je bilo supper!!!!



Evo sad vam bum opisivala malo svoje frendice i frendove!!!



Patricija je moja najfrendica!!!Voli se zezati.Često ostaje pri meni prespavati ili pak ja pri njoj!!Volimo se rolati i voziti sa bajsima!!!Ona je lepa.....pa dečki ko voli nek izvoli.....Ima simpatiju.....Jurica Vitković...Ptra je ok cura i nemam ju još kaj opisivati,a vi ako ju i poznate morete potvrditi da je to istina!!!

Viktorija je ko i Patricija!!!Ona je ok ....samo se snjom skoro svaki dan posvađam!!!!Ona je dobra i lepa.....stalno menja dečke i simpatije!!!!!


S Teom se poznam još od jaslica i od tada smo najfrendice!!!Sve mi veli,i ja za to šutim!!!S njom se ne posvađam tak često!!Ona ima dečka i isto je zgodan!!!

Lidiju poznam od početka 5 razreda ....otkačena ženska!!!Voli dečke i zabave!!!Ona je cool ženska!!!


S Lucijom se poznam od 1 razreda od naše male saobračajke!!!Ona je ok i ima dečka kojega jako voli!!!!Voli se zezati !!!


Jura i Hrc su najfrendovi i treniraju tenis!!Vole se zezati!!Oni su najučenici (nisu štreberi)!!Oboje su sretno zaljubljeni,a ko su sretnice nesmem vam reći!!!!


Košćak i Sabolović isto su najfrendovi!!!Oni su otkačeni i vole igrati nogač!!!Meni su ok !!Imaju sretan život,ali nemaju problema sa curama.......

Štef i Žiga su otkačeni metalci....tipovi!!Voel delati gluposti!!!!Popularni su!!!I jako zanimljivi!!!


Evo vam jedan linkić od supper bloga!!Dobro ga izkomentirajte!!!to je taj linkić!!!


E da a ovaj post mora imati barem 120 komića da bi pisala novi........pa se potrudite!!!

Nisam stavljala slike jer mi se žuri!!!!mahwave:dead
:


Post je objavljen 07.06.2007. u 14:29 sati.