Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Gusarski TV Kalendar: Dogodilo se na današnji dan

... ali prekjučer.



Shiver me PuG™


Šestog-šestog-dvijehiljadeišeste, skupina se razbaštinjenih sinova, pijanih budala i razvratnih dokoličara usudila sanjati te je teškim radom i suznim okom osnovan 'Povratak u Gusarstvo™' - prva alpsko-dunavsko-jadranska gusarska udruga sa stavom.

Tijekom njezinog bogatog jednogodišnjeg iskustva, udruga je izgubila svoje brojne sinove i kćeri čija će imena zauvijek biti urezana u anale piratstva, zidove našeg brodskog zahoda i happy menije brodskog kuhara.
Dovoljno je da kao najzvučnije primjere izdvojimo Roberta 'Rodju' Whiggera koji trenutno služi doživotnu u svom rodnom SAD-u (fuck yeah!), Tomu Srbina koji je pijan zaspao na pruzi pored Krivog puta (ironija tog imena nikada neće biti zaboravljena, a tvoja će smrt biti vječno ismijavana na tulumima i domjencima, dragi prijatelju i sveče), admirala Paussa kojeg sam bacio u more i mnoge druge, čija imena nisu nimalo manje važna, ali mi ih se ne da spominjati (a nisam siguran ni da li ih se svih sjećam - čak ni da mi je stalo).

U njihovu slavu i slavu gusarstva per se, visoko podignimo bačve i drvene udove!


Jedna duga godina je za nama (i uz nas), a ako je za vjerovati Nostradamusu njih još 6, 4 mjeseca, 22 dana, 3 sata, 34 minute i 15 sekundi je pred nama.
Uhvatimo drevnu Majku Vrijeme za kozmičku sisu i izmuzimo njezin slatki nektar vječnosti (koji dobro ide s rumom) te učinimo ovaj truli posrnuli svijet ponosnim na svoje posljednje istinske junake.

Yarrr!


Recipe pirate


P.S.: Govoreći o junacima i sisama, PuG je odlučio proslaviti svoju godišnjicu otvaranjem MySpace accounta Udruge. Iako je ta praksa krajnje emo i pičkasta, zbogradi suvremenih potreba informiranja djece i mladeži odlučili smo se i na taj čin. Neka nam naši potomci oproste...
Istovremeno, neki su članovi posade također otvorili svoje profile. Posjetite nas na:

gospođica Kiddo

Tomo Srbin

gospodin herr Otto

El Kapetan



Očekuju nas velike promjene i bolja vremena. Gospodo, donesite mi horizont!




Chingon

Pitajte bilo koga




Post je objavljen 08.06.2007. u 23:59 sati.