Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cristy

Marketing

There's nothing left for you to give...

...The truth is all that you're left with

Srela sam jednog anđela i pitala ga, ako jednom postoji afekcija prema nekome, hoće li to biti zauvijek? I ako jednom pustimo..ostavimo sve iza sebe.. Hoće li nam se uvijek kod susreta, sjećanja na zajedničke trenutke, slučajnog ponovno proživljenog zajedničkog smijanja nekoj gluposti, tek zvuka koji dolazi iz daljine- a kojeg ste nekad negdje zajedno slušali ili čuli, mirisa koji ste negdje zajedno osjetili, melodije koja te podsjeća na njega, reklame na televiziji u kojoj se spominje njegovo ime, slike koju čuvaš negdje duboko u nekoj ladici, poruke koja je jednostavno bila savršena, ili samo rečenice ispisane na zidu koja je posvećena njemu..hoće li nam se vratiti? Hoće li biti zauvijek?
Niti anđeo nije imao konkretan odgovor. Rekao je, ako osoba koju ti odlučiš pustiti, također pušta tebe, onda je sve moguće. Ali ako jedna od te osobe ne može ili ne želi pustiti, onda je također sve moguće..
I na kraju.. opet ne znam.. Zapravo, vjerojatno ni nikad neću znati može li nešto takvo nestati.. Zato jer će uvijek biti tu.. ??

Come and hold my hand
I wanna contact the living
Not sure I understand
This role I've been given

I sit and talk to God
And he just laughs at my plans
My head speaks a language
I don't understand


Izgubljeni se kad tad nađu...ako traže put..

Post je objavljen 06.06.2007. u 22:37 sati.