Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yoko

Marketing

Završetak sabotaže...

Prije par mjeseci započeo sam temu o sabotaži u svoju korist..Klikom OVDJE pogledajte taj tekst).
Eto, pa da zaključim tu temu... Dakle...


Neka bude ljubomorna
Sada joj više ne trebate biti potpuno na raspolaganju i počnite izlaziti s drugim ženama. Potrudite se neka ona sazna da vam se netko sviđa, posebno ako joj cura s kojom izlazite nije omiljena. Naravno nemojte otići predaleko. Ona mora znati da vam je još uvijek bitna. U ovom trenutku vi ćete zaokupiti njenu potpunu pažnju, a sve manje će razmišljati o svome dečku.

Upotrijebite njene prijateljice u svoju korist
Ako je moguće pridobijte jednu ili dvije njene prijateljice na svoju stranu. Naravno, uvijek postoji rizik kako će vas netko prokužiti, ali ako neka od njenih prijateljica također ne voli njenog dečka mogla bi je na manji poticaj početi zapitkivati što radi s tim gubitnikom, ako može imati vas umjesto njega.

Proširite glasine
Ovo neka bude vaša posljednja slamka, zadnja stvar koju možete učiniti. Glasine bi trebale biti o njemu. Male glasine o vjernosti ili odanosti i u najčvršćoj vezi će izazvati rasprave. Obavezno sebe distancirajte od glasina. Nemojte joj ih vi prenijeti. Strpljivo čekajte da dođu do nje.
Glasine ćete ojačati ako ih stavite u poznat okvir, odnosno specifičan problem u njihovoj vezi za koji znate.

Ne trebam napominjati da je ovaj savjet nemoralan, neetičan i zločest, pa sami procijenite je li ta djevojka vrijedna svega toga.

Sada kada ste je osvojili, morate biti sretni i zadovoljni. Potrudite se održati početno oduševljenje i nemojte ni slučajno pomisliti kako vam ona duguje nešto za uloženi trud. Neka vam ovo bude polazna točka veze.

-Josip-

Post je objavljen 06.06.2007. u 18:16 sati.