Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Vatrenko?!

Još tamo od sarajevskog Vučka ili splitske Adriane na ovim prostorima nije bilo neke smislenije maskote od koje se nedonoščad u kolicima na prvi pogled ne bi rasplakala. Pa čak je i onaj univerzijadski Zagi (ako se sjećate te simpatične vjeverice sa šestinskim šeširićem i duginim repom?) imao više smisla od ovog božemiprosti reprezentativnog – Vatrenka?! lud
Mislim, koji kuac?! Maskota hrvatske nogometne reprezentacije i maskota hrvatskih navijača je – hrvatski navijač???
I to kakav navijač - kao Prosinečki kad prođe kroz frezu rofl teška psihodelija. Dovoljan je jedan pogled da ti spali očne jabučice smijeh
Zar se stvarno nisu mogli sjetit nekog voća, povrća il´ beštije, štajaznam, neke kockaste ljame, zubaca, štakora, hrvatskog šišmiša, bilo čega majkumu, bilo čega iole maštovitijeg od ovoga.. ovoga Jelenka pardon - Vatrenka!?

I danas se sjećam kako se Pater familias-ludens tamo neke 80i neke, ponesen osjećajem univerzalnog zajedništva & svjetskog bratstva i jedinstva, odlučno u papučama pentrao priko balkonske ograde ne bi li LSD Zagija zalipija na labavu tendu ´da cili svit gleda´ - i pritom se umalo strmopizdija u dvorišnu draču i kupinu ostavljajući svoju mladu obitelj četr´ kata ponaviše (Mater familias je odmahujući rukom samo komentirala: Lud bija – lud osta) smijeh Vučka su maltene svi naokolo nosali na onim brončanim bedževima i značkicama, čak se pojavio i u jednom Loleku i Boleku, a Adriana sredozemna medvidica je onako sva bilo modra, sva onako elegantno lipa - bila sukus pojma Mediterana.

A čega je ovaj Vatrenko sukus? Kakvu poruku on šalje? Ločite pivu, fumajte rvacko, izgledajte histerično? Žalibože proslavljenog hrvatskog dizajna.
Image Hosted by ImageShack.us Split 1979, Image Hosted by ImageShack.us Vučko, Image Hosted by ImageShack.us Zagi

a gledajte našeg izbornika, a nu tetovažice na bicepsu, a nu poze, a nu dlačica smijeh a nu pameti, ma komad! naughty on je sam po sebi brand, kakva maskota kakvi bakraći..
Image Hosted by ImageShack.us
P.S.dečki sretno večeras! thumbup

Post je objavljen 06.06.2007. u 13:00 sati.