Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

SAMO SKLOPI OKICE.............

Gušt mi je popodne se opružit na postelji i čitat. Doduše, dobro bi došla nečija ruka oko struka. Ali u zadnje vrime mi se dogodi da sklopin okice. I nije to spavanje, više ono ka odmaranje očiju. Normalno kad san po noći na kompjuteru jer jedino tad iman mira. A noćas me uvatilo neko privrtanje, a nisan pila, nisan tulumarila, nisan u skitnju bila. Ma glava jugo ćuti. A glava je izgleda i poruku ćutila.
Baš nešto razmišljam. Ma bolje da ne razmišljam, obično moja razmišljanja krenu u krivom smjeru koje malo ko razumi. E sad, misli moran zadržat za sebe, razmišljanja isto, neke događaje isto moran primučat, Pa kakvog onda ovo ima smisla? Da cilo vrime nabacujem neke gluposti, opisujen zvizde i misec? Neman nekog mota za izmišljanje priča, znači inspiraciju dobijen oko sebe. I znan da ovo izgleda zbrkano ovako napisano.
UKRATKO, NEMAN INSPIRACIJE!!!! HELP!!!!!!!
Na kraju ću i ja počet pisat ricete. Već san i počela.
A stvarno, iman jedan dobar!!! Za rožadu. Ali samo ako nekoga interesira!!!
Ha, ha, ha ovi bi se moga svidit muškoj ekipi. Ma ne smin puno zvizdit, mogli bi reč da san kuriožica ali primjetila san nešto...........
Ne, ne, od mene to nećete ćut !!!!!
Zašto da ja ispadnen ona koja uvik misli naopako????? i uvrnuto???????? i svakako?????
I usput......iman ideju.
Danas me mala dežgracija omela, ali sutra.........ako uspije, vidit ćete.........


APDEJT;-)) ( oliti update, ovo da vidite da znan kako se piše )

ROŽADA

5 jaja, 1/2 litre mlika, 12 žlica cukra, malo ruma, izgratana korica limuna, 1 vanilin cukar

Za rožadu van ja koristin plitke, okrugle škrovade. U manjoj škrovadi na laganoj vatri rastopiti 8 žlica cukra i njime obliti stijenke škrovade. Pustiti da se ohladi.
U plastičnoj posudi žbatit jaja, mliko, rum, preostali cukar i koricu limuna. Smjesu uliti u škrovadu sa ohlađenim karamelom. Tu škrovadu stavit u veću u kojoj je voda. Sve skupa stavit u pećicu na 160° oko 45 min. Bocnete štikadenton da vidite je li gotovo. Kad je gotova, malo pustit da se ohladi i privrnit na pijat, ka tortu. Pazite da ne pukne. S njon u frižder



APDEJT;-))


-ŠIIMEEEE..........

-IMAMO PRIRODU!!!!

Ona skine pareo i ostane........

ŠIME PIJE NESTAE.

E, MOJ ŠIME............( Dobija bi ti meni otkaz!!!!)





Post je objavljen 06.06.2007. u 00:03 sati.