Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cukyisilva

Marketing

Moj prvi post hehe + Silvin update :)

evo da pocnemo,pa da krenem od subote.Imao sam utakmicu u Pusci i pobijedili smo 5:4,prvo vodili 5:1 i onda u zadnjih 6-7 minuta primili 3 gola,uzas,igrali smo lose al nema veze glavno da se mi borimo za 1. mjesto,hehh.U nedjelju opet sam imao utakmicu al ovaj put za juniore i pobijedili 5:3,odlicno je bilo.I onda je dosao taj pakleni ponedjeljak,skola,i to jos ujutro.al dobro ovaj tjedan imamo do srijede nastavu pa cu izdrzat,nekak.I tak blizi nam se kraj 8.razreda.sad kad bi trebao malo podignuti ocjene ja ih spustamheadbang.Mislim da necu ic na popravni,tj.gotovo sam siguran da necu ic.Utorak.Danas je bilo u skoli dobro i lose,hehh odg.sam zemljopis,koma,2 sam dobio,a fakat sam ga ucio jebemu.......Ovaj tjedan jos,e da u subotu nam je zadnja utakmica i moramo izvuci bar bod da budemo 1. na tablici.igramo protiv manje poznatoga nekog TOP Kerestinec,hehh,ak ostanemo neporazeni bit cemo prvaci i naravno bit ce festa,partyEto to bi bilo to za svoj prvi post,znam da je dosadan al kaj cu.Evo jos na kraju da pozdravim gogija,dukmu,galicku,lebicu,brulu,hanu,anu,zarkicu,ma cijeli svoj razred,t.k.p.b,sljivu,gorku,kety,ostru,i naravno moju partnericu u blogu a to je silva,i sve ostale.ajde ljudi sad bok!

by:cuky



Hello

Vak... Cuky napisao post pa ono da i ja malo nadodam svog jebenog zivota... rofl
Prvo da ga pohvalim, supac ti je postek osim kaj lazes, ne :) Ucio si zemljopis u pol dva ujutro, tak da ne serkaj. Heh... A fakat ne znam sta da natipkam, onak.. Probija me ovo odvratno vrijeme. Mislim ono wtf... Jel sesti mjesec il ne? U skoli su navalili kao da onak, sutra je smak svijeta pa ono.. Pisali smo hrvatski nadam se cetvorci iako mi hrvatski super ide (nope, ne hvalim sewink). Meni se vise opce neda ucit pa tak da sam zadnje ocjene dobila same trojke.. Uzas, hehe. Al kaj sad.. Meni je vec dosta. Jedva cekam ljeto, spavanje i uzivanciju. Danas idem na jedan khm... sastanak?
Nadam se da bude lijepo iako.. ma ok bolje mi je da čkomim. cerek
Citajuci komentare shvatila sam da bas moram biti ponosna na to kaj imam blog s Cukijem bokte pa on je tu ko neka Holivudska zvjezda... Hehe... Ajde ajde sam nek je. thumbup Volim ja njega (khm da nebi bilo.. volim ga ko frenda. lol).. I tak ono...
Uskoro ce delat stranica od akaca i bit ce puno bolja nego od ekaca (ne, ne provociram:).
A 'nate kaj ja vam sad idem spremat sobu.. Nisam vec dugo... Cujemo se...
Eh da da pozdravim vako: Pozdravljam... Svoje najdraže AkAČE, Demon girls i Cukija.Eh i nasu dragu odgojno obrazovnu ustanovu- školicu i sve djelatnike u njoj. HEH.

by...SILVACH



Post je objavljen 05.06.2007. u 22:46 sati.