Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ananation

Marketing


Najdraže,

Ne znam jeste li svjesne toga, ali danas je 5.6 što nam ostavlja još samo mjesec dana do mora, plaže, mini badića itd.... Koliko god se veselim moru nemogu prestati misliti na to hoću li uspjeti postići kilažu koju sam planirala imati na moru.

Trenutno sam na proteinskoj dijeti sa još par leptirica i moram priznati da sam zadovoljna. Ne muči me glad jer dijeta dozvoljava meso i povrće u bilo kojim količinama (naravno bez prejedanja i pretjerivanja). Još se nisam izvagala ali mi se čini da sam već nakon 3 dana postigla neki rezultat. Ali iskreno, strašno mi fale moji voćni jogurti i voće na koje sam se totalno navikla otkad sam počela sa tim svojim dijetama. Meso sam prije skoro izbacila iz prehrane a zamjenila ga sa hrpetinama voća koje mi sad jaaaako fali. Ma preživjet ću još 3 dana dijete i onda opet prijeć na bioaktiv! :)

E da, skoro sam zaboravila.... Da li netko od vas zna kako točno anti baby pilule ( Jasmin) mogu utjecati na moju dijetu? Mislim, pijem ih već 3 mjeseca zajedno sa par frendica i sve smo se zdebljale oko 3 kg što je normalna nuspojava kod anti baby, ali čini mi se da mnogo teže mršavim otkad ih pijem. Je li to moguće? Znam da ovo pitanje zvuči kao iz onih rubrika u Ok i Teen časopisima koje sam čitala ko klinka, ali stvarno me zanima :)

Anyway, nadam se da je i kod vas sve pod kontrolom i da ste skoro spremene za more! We can do this! Kissach
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 05.06.2007. u 21:04 sati.