Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ooshitttt

Marketing

DOSTA JE RAZOCARENJA!!!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Danas sam imala u planu napisat neki post, ali evo danasnja «svadica» koja je kratko trajala me potakla na ideju...onda.. ovakoà vec ste (oni koji me znaju ili oni koji citaju vec neko vrime) upoznati s mojim «MJENJANJEM» i odlukama u vezi toga, onda znate da me vise nis ne jebe... prije otprilike godinu dana pocele su me opterecivat svakakve gluposti...kako ovo-kako ono...... ali toga vise nema, to je proslost!!

Trenutno san toptalno happy ca se tice feelinga o zivotu (osim da ne pocnen o skoli i ovin napornin zadnjin danima) i zelin da tako bude.. stvarno ne postoji ta stvar ka ce me sad ukurcit (osim da ne padnen razred) i omest... a trenutno samo mislin kako zavrsit 8 razred ali da---- nije u tome problem...problem je u tome ca me niki ne kuzi, ne razumi!! Ali evo danasnjeg prmjera...:

Frendu san rekla da ga ne zelin upoznat-ne ono doslovno poznat, nego ono nakon godinu druzenja..pa tako malo bolje upoznat... – i on je samo nestal naljutil se... jer da san ja bezobrazna... mislin...hehe... a sada... meni je stvarno dosta toga...iskreno...JA BIZIN OD LJUDI, NE ZELIN BOLJE UPOZNAVAT LJUDE JER SE NAKON NEKOG VREMENA RAZOCARAN,A TO MI SADA NI POTREBNO...odlucila san prec preko svega i normalno zivit bez nekih predrasuda i sranja... mislin da je moj zivot dosta kompliciran bez toga da ga kompliciram tudim zivotima..hehe... imam super frendice. AMY AND DAKY AND KYKYCU ke su mi prva liga i jedino me one i moj decko zanimaju... naravno nisan rekla da ne zelin s drugima kontaktirat, ali jednostavno... polako s ezelkin otkacit od svega... nekad bi najrade da me nema... upalila mjuzu, zatvorila s eu sobu i o nicem ne razmisljala.... doslo je vrojeme uzivanja, samo jos da skola zavrsi... ca bolje.. i onda L J E T O !!!!! pocinje zivot...pa....

Imala san potrebu za ovin postom, a vi komentirajte.....


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


PUSSA AND HUG !!!!!!!



B Y E <3

Free Image Hosting at www.ImageShack.us











Post je objavljen 05.06.2007. u 22:04 sati.