Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plaavusha

Marketing

random misli

The word random is used to express lack of order...:)

Kiša...
Kiša u meni nekad izaziva tmurno i loše raspoloženje, postajem tužna i sjetna i počnem razmišljat previše ili uopće ne razmišljam i sva sam nekak umorna i niš mi se ne da. Neki drugi put, kiša u meni pobudjuje baš neke ok osjećaje, osjećaje svježine, kao da osvježava i odnosi sve ono loše, poželim izać van i uživat u šetnji po kiši, onak pa makar se i smočim, da osjetim to na svojoj koži:), nekad čak zna bit i romantična.

Image Hosted by ImageShack.us


Romantika...
Romantika, što je romantika?...prva asocijacija su mi ruže, a onda svijeće, i sve ostale romantične stvari...nekak mislim da nisam pre romantična. Nekak volim ja sve to, samo pretjerana romantika mi više liči na nešto sladunjavo i nerealno.Da, nerealno. A ja volim nešto pravo i što je tu i sad, pa makar bilo i hladno i ne tolko romantično al ako je tako to je istina. ''Teško je mislit na romantiku, cvijeće ruže na jastuku kad si tako mmm dobar:) U današnje vrijeme romantika je možda nekaj malo drugačija:)


Image Hosted by ImageShack.us


Pripadnost i ladice...
Svi imamo potrebu negdje pripadati. Ne volim kad se ljude trpa u ladice i smješta, i kad se o ljudima govori s predrasudama. Al opet, postoje odredjene razlike, i kolko god se trudili s nekim ljudima jednostavno ne možemo ostvariti kontakt, interesi i sve se jako razlikuju i kao da pripadamo drugim svjetovima, drugim društvima.


Strah i gluma...
Svi imamo neke strahove. I iako se izvana pravimo da je sve ok, ustvari u dubini duše patimo. ne znamo kome da kažemo.Ne znamo ko će nas čuti. Imamo želje...ali šutimo...opet iz straha jer želimo da se ispune.I treba šutiti, u sebi se nadati i željeti. Ipak nije dobro sve govoriti.

Image Hosted by ImageShack.us

Iskrenost...
Tvoja istina.Moja istina. Naša istina.


Post je objavljen 07.06.2007. u 20:53 sati.