Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whitepearl

Marketing

Belly dance

E pa krenila san i ja na sate plesa sa svojima iz ekipe.
Sviđa mi se jako i bez imalo okljevanja mogu van se pohvalit da mi ide stvarno dobro (nije da se hvalin,nego se presererajen).
Zašto san krenila?
Pa zato šta me to uvik nekako zanimalo.Gledala bi Shakiru i one njene pokrete koji prkose zakonima logike i skontan kako bi bilo da bar i ja pokušan,da vidin kako mi ide i ide li mi uopće...Sritna san jer plešen.Izbacin sve iz sebe.
A i ženska koja vodi naš ples je stvarno odlična sa ogromnin iskustvon.Došla je iz Kazastana i svima je jako draga iako zna reći samo :'Idemo cur'ce mo'e.'
Tih uru vrimena mi prođe u roku keks.Iako ima puno dičurlije,snalazimo se mi nekako.Antonija mi dođe ko podrška iz publike dok Sanja i Marina plešu meni s boka.
Zbog dičice još smo na početku,ali kasnije će se za nas smislit teža koerografija.A i nastup bi triba bit negdi krajen 6.,tako ako ko ima volje,živaca ili je toga dana stvarno u Q neka dođe (neznan ni di će bit taj nastup) pa se može nasmijat malo.
A i još jedna stvar zašto plešen je ta da jednog dana mogu mužu reć :'Osin šta moj drob služi ka nosač naše dice,prije je služia nećem višem.'
:)


Image Hosted by ImageShack.us
I oprostite šta ne pišen ovako redovno...stvarno neman volje...
Svašta mi se i događa,a i ne događa...Mislin iman sve u glavi,ali je to teško prinit na tipkovnicu ...


" Nitko ne griješi toliko koliko
griješe oni koji ne čine
ništa vjerujući da mogu učiniti
vrlo malo.
"

Post je objavljen 05.06.2007. u 16:33 sati.