Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drakonnelvra

Marketing

Utorak, 5.6.'07.

O zaboga miloga ko da sam krepena. Navečer ne mogu zaspat a ujutro se ne mogu probudit i morat ću se počet kljukat tabletama za spavanje. Danas sam skoro zaspala na njemačkom, i nisam reagirala kad mi je učiteljica dala kolac. To mi uopće nije nalik. ponašam se sve čudnije. Otkinula sam onaj sastavak iz hrvatskog iz bilježnice i napisala nekakve isprazne rečenice o vodi. Ne inspirira me. Ma ko da me boli, uvijek dobijem pet iz hrvatskog bez obzira na sve. Talentirana sam za pisanje, i šta tu ja mogu? Nije da se hvalim, to je naprosto činjenica. Imam 35 stranica knjige da to potvrdim. A na fiziki smo pisali test i sigurna sam da ću dobit četiri, a još su mi pomogli Golden i Smješko i fala vam ljudi. Hrvatski dosadan kao i obično. Tjelesni živa muka morali trčat šest minuta a ja kao jebe mi se i idem ja fino polako i prošla osam krugova a drugi oko trinaest a oni trčali... A kad me učitelj probo motivirat sam rekla nešto fakat dubokoumno... Prvo on kaže: "problemi su svi tu" i bocne me prstom u sljepoočnicu a onda ja "to je jedino mjesto gdje problemi nisu. Tu je pakao". A onda mi je rekao da je to problem, a ja "Pakao je moj raj". Al sam čudna... Uglavnom, tjelesni opet nije prošao bez ozljeda, natukla sam palac na nogometu.
Ok, a sad da prokomentiram novi album Linkin parka. Dakle, usporili su, ali ozbiljno. Prva je pjesma Wake, vrlo tiha i bez deranja, a takve su i sljedeće, Četvrta mi se poosebno svidjela... zove se

Leave Out All the Rest



Tema iz Naruta, Sasuke i Sakura. To je stvarno prekrasna pjesma, već ju skoro znam napamet.

Ok, dakle deračina se nastavlja tek u tamo nekoj sedmoj pjesmi

Final Fantasy VII Advent Children: Bleed it Out



Dakle u prvim mi je pjesmama, ma koliko prekrasne bile, užasno falio Shinodin rap, jer mi to nekako nije njihova muzika bez toga.
Onda je bila još neka pjesma

No More Sorrow Naruto



Ok, ovo na kraju zanemarite, to definitivno nije dio pjesme, ovo je još jedan amv sa temom iz naruta, epska borba između Sasukea(onaj zgodni sa crnom kosom koji se na kraju pretvara u nešto pederasto) i, dakako, Naruta (onaj plavokosi, okružen crvenom čakrom), borba dvaju čudovišta... Gadno, a?

Post je objavljen 05.06.2007. u 14:39 sati.