Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jednazirafa

Marketing

OTVARAJTE ŠAMPANJAC! NOVI POST!!!!!!!!!!

Ah, stvrano…. Nisam vam se predugo javljala, ali zapravo se ništa važno i nije dogodilo osim što smo išli na neki izlet (samo najbolji učenici 6. razreda), a i ići ćemo opet (svi)… Za 2 tjedna… Moramo puno učiti, lektira, pa kontrolni, sad su navalili ko mravi na lizalicu! Kaj su cijelu godinu čekali??? Uvijek je tak, iz godine u godinu. I učenici koji bi cijelu godinu ne radili apsolutno ništa, na kraju bi odjednom ispravljali; i profesori kojima je odmah hitno sad isti čas napisati kontrolni i hrvatski i matematiku i engleski i prirodu i vjeronauk i sve! Samo nek se onda ne čude ako u zadatcima iz matke ne počnem podcrtavati glagole, a u eng nabrajati životinje i biljke! Ludooo!
Kak sam prestala pisati postove dobila sam Sims2 i to stalno igram (možda san već spomenula, ne znam) i super je igrica! Svaki dan nešto novo skužim i imam ideja da ti pamet stane! Ostalo je ok… Živa sam, zdrava sam… I idem na more :-/… Sve je prepuno buba, lani sam ih prebrojala 47 u 3 tjedna!!! Onak kak plaze i gmižu i lete s onim svojim pokvarenim nogama i cvile: « Ej, Petra, vidi nas!!! Mi smo bube, došle smo ti upropastiti praznike!!! »… Štrige, komarci, smrdljivi martini, mravi, gusjenice, stonoge, skakavci, zrikavci…. FUJ!!!!
Ali idem čim završi škola… Onda ću zatvoriti blog i vraćam se 7.7.'07. kada ćete me opet morati trpiti….
I bila sam danas u malom šopingiću s mamom! Dobila sam trenirku i tenisice i uskoro novu torbu… Sad si svi mislite: «Jesi normalna?! Na samom kraju šk. God. Kupuješ novu torbu?!» E pa to je poklon iz Neckermanna… Ako dođe uopće… I eto to je bilo kratko javljanje samo da znate da još mislim a vas i da blog postoji… i bude postajao….
P.S. Tko je to pod nickom «neko tko te čita»???? -> Hvala na komentarima…


Post je objavljen 05.06.2007. u 15:10 sati.