Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deprimiran

Marketing

Danas je puno puno bolje

Od srijede se osjecam malaksalo, iscrpljeno, vrti mi se u glavi, ne znam kaj me spopalo. No danas ujutro popio sam 2l vode i osjecam se sjajno (odmah ujutro sam se jako dobro osjecao). Izgleda da sam zbog probavnih problema dehidrirao i to je trajalo - sri, cet, pet, sub, ned, pon, dakle 6 dana. Doktorica me uvjerila da je to moguce, tj. da toliko dugo traju posljedice od nedostatka tekucine i to je to. Vjerujem da svaki dan treba kontrolirano popiti 2l vode, a u onakvom stanju u kakvom sam ja bio i 3. No ja sam mozda pio pola litre dnevno. Zato sam danas bez imalo prisiljavanja popio punu dozu :))
Lijekovi mi nadam se cine dobro. Mozak mi radi sve bolje, nadam se da se nece pregrijati. Pamcenje mi je bolje, ucenje kvalitetnije, socijalizacija napreduje, samosvijest isto, pocinjem cak i voljeti sebe pomalo. Vidjet cu sto ce psihijatar reci o daljnjem tretmanu lijekovima.
(20h) Odbiciklirao sam skoro sve u petom stupnju prijenosa, zadnjih 10 minuta stavio sam u cetvrtu. Postajem sve jaci i uigraniji. Mogao bih uskoro malo i potrcati, da ne zaboravim kako je to :))

Post je objavljen 05.06.2007. u 13:00 sati.