,lojtrice.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lojtrice

Marketing

..Još jedna romansa...ali ovaj put...tužna...no

Dakle..sljedi sad također jedna ljubavna priča..ovaj put nije sa sretnim završetkom, ili bolje da se izrazim svršetkom, (LoL..vidi prijašnju priču) ..ali ipak..dakle, danas pričamo o našem pjevaču, perdivnog glasa i stasa, Petri Graši (graškiću). Dakle..Petar je jedan dan uobičajeno otišao na plac (dolac naravno) kupit malo mahuna, banana, i jagoda..prije toga je naravno popio tableticu protiv mučnine, jer znate, čovijek poput njega nemože izdržat svo to naguravanje, sav taj miris zelja i paradajza..to je previše za njega..no dobro, dakle..tog subotnjeg jutra nakon kavice na špici zaputio se naš graškič na dolac...otišao je do štanda na kojem obično kupuje, a kad tamo- nova prodavačica! Bila je to baka slavica.
Oko nje je sve smrdjelo po mahunama, ali grašu za to nije bilo briga jer ga je ona obuzela svojom ljepotom. Grašo joj je odmah prišao i zamolio ju 1kg mahuna..evo njena slika..
Image Hosted by ImageShack.us
I tako..grašo ju je nekoliko puta vidio, a zatim se odvažio i – POZVAO ju na večeru! Naravno, nemoram ni spominjat da su za večeru bile mahune! I tako..dogovorili se oni za večeru u 8. Kod njega naravno! I tako...grašo se pripremao za večeru..i otišao je u večernjim satima malo do placa..za slučaj da mu pofali nečega..i sreo je on baku šteficu, prijateljicu bake slavice, koja je graši rekla da se pazi..slavica je opasna žena..došla je na dolac jer ju je pud (policijska uprava dolac) smjestila ovdje jer se slavica bavila krijumčarenjem mahuna! Da, dobro ste čuli! Mislim, nije ni čudo, pogledajte samo taj rolex na njenoj ruci!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Grašo si to nije mogao dopustit, i smislio je plan. Dakle. Kad je Slavica došla, ugodno su večerali, a zatim se zavalili na kauč i išli gledat Koleđicom po svijetu. Odjednom, graško je postao sve nasrtljiviji, najprije je skinuo njen rubac, zatim krunicu s likom majke božje koja joj je bila oko vrata..ajme! Graško, naš graško je...BLUDNIK!...ehh...i tako...on je silovao jadnu baku, ili...seksualno ju je napastovao. Sljedećeg jutra kad je uobičajeno došalo na dolac..uočio je kako ljudi u njega upiru prstom i s gađenjem ga gledaju. Naime, baka Slavica se požalila ostalim bakicama kakav je on zapravo i što joj je učinio! Kad je došao do štanda bake slavice, oko njega su se okupile još i štefica, barica,marica,katica,božica...i sve su ga krenule gađat..s mahunama, paradajzom, bananama,krumpirom...i eto..tako završava..ova..tužna...ljubavna priča. eekno


Post je objavljen 04.06.2007. u 21:32 sati.