Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jadehannibal

Marketing

Kviz,Mika,izlet,P!nk i ostale gluposti u mome zivotu....

Ovaj kviz mi vec tako ide na zivce!!!Nervira me!!!!Cini mi se da cu ga izbrisati!!!! Ova slika vatre me lipo smiruje... :),ali mislim di mi je bila pamet da ja i Kristina napravimo,molim te,kviz o meni????? Pa mislilm,o meni??? Ko da je itko cuo za mene!!! Po me ljudi mrzi,po me ne podnosi,drugi me ne mogu ni smisliti,drugima sam onako, a zadnjima sam super!! Za poludit!!!bang Inace,slusam pjesmu 'Grace Kelly' od nekog malog Mike i pjesma je zakon!!! Tekst mi se bas svida. Bas ono govori ODJ**I!!!
he-he wink Danas mi se bas cini da se cili svit naljutio na mene,ali je naljutio na mene malo preblaga rijec...pisali smo provjeru iz fizike....da dovoljno dobar razlog zasto sam danas bas nervozna...i onda mi jos kazu:
'Ajme Ale,sta ti je ta nervoza zarazna'......mislim da mi je najbolje uzet pusku...banghe-he...I tako... U petak idemo na Hvar....smijeh Nosim digitalac pa cu mozda stavit neke slike na blog. Samo kad je Mirna to cula rekla je da ce se slikati sa maskom...vidit cemo i to,Miki....ah evo upravo pjesma 'Leave me alone' od P!nk...jos jedna dobra pjesma....thumbup....da....Nisam sigurna jesam li rekla da smo u petak pisali talijanski...svejedno...ovako: ja petkom ne nosim pernicu(nemam pojma zasto) i tako sam uzela Magaritinurofl i ispisem joj cilu pernicu nekim ricima i glagolima. Moram reci da nije posluzilomjer me primistilo bez proklete pernice. Aj dobro...ujutro sam se digla i meni oko 7.20 zvoni mob na Otherside...I pitam ja sad 'Koja je sad Sotona?' I procitam ja poruku,a ono Margarita ' Ne zaboravi mi donit pernicu'. Znate u cemu je stos??? Margita je u skoli poznata pod nadimkom Sotona....malo glupo i valjda pola vas to nece skuziti,ali sta cu vam ja....ajte bok!!!mah

Post je objavljen 04.06.2007. u 19:46 sati.