:::Jos jedna greška srca,i opet priča ista:::,tjeramposvome.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tjeramposvome

Marketing

:::Jos jedna greška srca,i opet priča ista:::

Ne shvacam...

Zar je stvarno moralo mene zadesiti??

Zar sam stvarno ja ta koja mora zivjeti ovako??
Kraljica suza...

Prosli petak smo otisli po M na kolodvor... Bila sam sretna sto se vratio i sta moze biti s nama...
Otisli smo k meni u stan na cugu...
Decki su otisli, M je ostao spavat... jedva sam cekala da ostanemo sami
Kad smo se legli u krevet,zagrlio me,poljubio i reko; "Jebes vojsku,jebes sve"
Bila sam sretna ko malo dijete sta je samnom...

Ujutro me probudila poruka od njegove majke da joj bon posaljemo,pa sam njega probudila da se zaleti do kioska.
meni se nije dalo pomaknutsmijeh

Kasnije su dosli ostali k nama,a M i frend su otisli na 20 min sredit nesto (znam ja sta,al nije za javnostdead)
Nije ih bilo 3 sata...
Poludila sam cekajuci...
Nisam sama cekala,al sam sama ludila...
Cijelo vrijeme sam mislila da se otisao naci s malom drocom...
Da,da... S drocom od mog bivseg (vidis,i to su ti prijatelji). Ima nesto medu njima,to znam 100%... Stalno ju brani kad se kaze protiv nje,a u ostalom uvijek su si bili ok i kad smo u skolu isli... Jos sam i neke sumnjive poruke procitala kod njega u mobu. Poludila sam,al sam sutila... i dan danas sutim... Ako joj nije bed imat 2 decka,onda joj nije bed ni jos jednog uhvatit. A znam da je M jos manji bed zajebat si frenda (mog bivseg)jer sam ja njega prevarila s M,i sutili smo cijelo vrijeme o tome...I dan danas bivsi ne zna nista o tome.Al pizdio je na M...

Vratili su se konacno natrag,malo bili u stanu i otisli na cugu u blizini. M i ja se cijelo vrijeme drzali za ruke,ljubili,majke mi ko da smo zajedno godinama (hehe,to nam je i konobar u Sinju rekao kad nas je vidio)namcor. Dosli natrag u stan,i isli kupiti on i ja na kiosk cugu,kad njemu zvoni mobitel i zove ga ni vise ni manje moj bivsi. Pita jel moze doc k nama u stan. Ja reko nek dode,al bez droce.

Dosao on k nama,zezali se malo,cugali i bivsi brzo otisao,a u tom trenu kad je on odlazio sam vidjela da M salje nekome poruke. Pocela sam zivcaniti,al nisam nista htjela govoriti,tako da si je M valjda zabrijao da zivcanim zbog bivseg i odjednom ga je nesto puknulo pa je i on poceo histerizirat,i vice da hoce doma da ne moze izdrzat vise. Lupao sa sakama u zid,prolupao skroz!! Ja ga odvedem u sobu da vidim sta mu se desava jer to nije bilo normalno zivcanjenje...nemrem opisat kak je bio zivcan.
Samo mi je govorio; "Ne mogu Maja vise,puko sam,idem doma." Ja ga pokusavam smirit,al nista. Odjednom sam ga samo zagrlila,i kak sam ga zagrlila tako me cvrsto primio da sam mislila da ce mi kosti puknut. Stisce me k sebi ko da cu nekamo pobjeci... I tako par puta.
Legao se u dnevnom boravku na kauc,i ja ga cijelo vrijeme gledam...vec su mi suze isle na oci koliko me iznervirao... Onako ko malo dijete digne glavu,pogleda me,digne se i ode u krevet.

Nisam htjela ici za njim,htjela sam da se malo smiri jer sam pomislila da sam ja kriva nesto. Jos uvijek ne znam sta je to bilo i nije mi jasno radi cega. Jel radi mene,ili mu droca nije odgovorila na poruke.
Ujutro je sve bilo normalno kad smo se probudili...
Normalno ko inace kad smo svi skupa... Samnom nista nije bilo. Jer od te nedjelje me nije ni pogledao,niti poruku poslao. Jos ima neke bahate ispade,ne znam sta se desava.

Neki dan se secem po terminalu sa frendicom,i na koga naletim???? Na drocu i M... secu se...
A kaj je najgore brijem da me M i vidio a nije pozdravio. Ja sam se pravila da ih ne vidim i prosla kraj njih.
Joj,tako sam luda bila. Bivsi me prevari s njom,i ostane s njom. Sad M petlja samnom,a nalazi se s njom. Ne nalaze se samo radi cuge,nema sanse. Znam kakva je ona,a najbolje znam i kakav je on. Da bivsi sazna da ga ona i sa M vara,poludio bi. Al opet sam ja ona stara dobrica,pa cu sutit i necu se petljati,nek uzivaju a sebe zatvoriti u sobu i plakati.

Image Hosted by ImageShack.us

Tu vecer sam se vidjela sa M i deckima,al sam sutila o tome da sam ga vidjela sam "princezicom"... Svaki cas me nesto ispitivao,govorio,trazio,a ni jednom mu nisam odgovorila,niti ga pogledala u oci. Hladnokrvna skroz...
Vec par dana ne pricamo normalno,umirem... Danas me cak pitao da zasto sam tako bahata u zadnje vrijeme?? "Kakav si ti prema meni takva sam ja prema tebi" rekoh,a on se samo nasmijao na to i odmahnuo glavom.

Sama sam odlucila da ne zelim vise nastaviti sa time. Normalno sjedimo svi za stolom,tu i tamo progovorimo par rijeci al nije to ko prije.
Ne zelim,i nemam snage prozivjeti s njim ono sto sam prozivjela i sa bivsim...a ista droca igra glavnu ulogu otimacice. Prokleta kuja... Nikome u zivotu inace ne zelim zlo,majke mi... Al njoj zelim sva zala ovog svijeta,jer je stvarno zasluzila.

Sad sam dosla doma,bila sam sa deckima kod frenda... M je cijelo vrijeme bio bahat. Onako,nije bahat-sve iz zajebancije al ipak pretjerano. Samo sam se digla i otisla doma. Frend me vozio i cijelo vrijeme sam sutila u autu,samo su mi suze isle na oci. Jos kad sam se sjetila kad smo bili u kaficu,kak je kad je isao na wc navlacio ovu frendicu sta radi tamo (a oni su prije muljali nesto).... Sutra bi trebala na kafu sa njom,al ona ne zna nista o meni i njemu pa...mozda i izvucem koju recenicu od nje,ako mulja nesto i s njom.

Od kad sam vidjela njega i drocu kak se secu,bilo mi je jasno sve,i sve sumnje je potvrdio s time.

Ne zelim vise nista s njim,jer ne mogu izdrzat opet istu pricu.Opet decko do kojeg mi je stalo vise od svega,i opet ista mala plava droca koja me odvojila i od bivseg.
Ne zelim biti njegova joker karta,koju ce imat kad god se njemu sprdne. To nek mu mala droca bude,ja nemogu...

Sama cu,kad moram zbog tebe plakat cu,
a ti neces vidjeti suze moje ljubavi.
Sama cu,al jaka zbog sebe ostat cu
jer uvijek kad zavolim ovo srce potrosim.


Vise nisam toliko sretna sto se vratio iz vojske. Sada bi najrade da ode natrag dolje...

Image Hosted by ImageShack.us

Nemogu opisati koliko se jadno osjecam,samo mi suze idu kad se sjetim svega sta mi se desava. Ne vjerujem vise nikome... Umorna sam vec od toga da se izigrava budala od mene.
Cim nesto pokusa,poljubit me i slicno-odmah cu mu rec da si ide navlaciti plavusicu-princezicu a mene neka ostavi na miru. Meni ne treba zivciranje radi nje. Opet...
Vise od svega ga volim,al se dat zajebavat ne zelim...
Svaki dan se vidim s njim,i pokusavam biti sto normalnija... Svaki cas mi dode da ga zagrlim,poljubim,al mi se pojavi glasic u glavi koji mi kaze da ne budem naivna glupaca...i onda odustanempuknucu!

Htjela bih se maknut od njega,od drustva,od svega vezanog za njih. A mislim da cu to i napraviti ovaj tjedan. Svaki dan se vidim s njima,po cijele dane i noci smo zajedno i super mi je i sve,al u zadnje vrijeme se nesto cudno desava,i hocu se maknut malo od svega da mi prode taj kaos u glavi.

Jel sam ja zasluzila ovako zivjeti ili sta? Ne kuzim... Nista dobrog mi se ne desava...

Na mnostvo prezira sam se spotakla i pala
jos jedan rez novost mi nije pa sam ustala
okrenula se nisam ni da te pogledam
da me vrag ne potera,da s tobom krenem iznova

Od zelja umorna da budem voljena
s tobom raskidam
u srce olovo da me je pogodilo
ja bih prezivela,ja bih prezivela

U moru tvojih hirova sam se gusila
jos jedna laz,na lazi navikla pa produzila
okrenula se nisam ni da te pogledam
da me vrag ne potera,da s tobom krenem iznova


Vratila vam se Kraljica Suza,punih ociju suza... kao nekada
Pozdrav ostavljam....








Post je objavljen 11.06.2007. u 16:32 sati.