Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luxuriousharajukuworld

Marketing

Gwen Stefani + Rihanna + Xtina & Evanescence + Nicole Scherzinger

Image Hosted by ImageShack.us

Prema najnovijim informacijama, Gwen bi nakon singla "4 In The Morning" uskoro mogla objaviti još jedan, a riječ je o pjesmu "Not That U Got It".

Image Hosted by ImageShack.us

Na novom Rihanninom albumu "Good Girl Gone Bad" nalazi se bonus pjesma "Cry" koja će biti dostupna na izdanjima za Veliku Britaniju i Japan. Pjesma je super, malo me podsjeća na "Unfaithful". Rihannin album izlazi sutra. Nedavno je snimila spot za drugi singl "Shut Up & Drive", a trenutno se nalazi u Europi gdje snima treći spot za pjesmu "Don't Stop The Music" koja će biti treći singl.

Download ~ Cry

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Christina Aguilera nedavno je izjavila da joj se sviđa rad grupe Evanescence, te da bi bila voljna surađivati s njima, dok je njihova pjevačica Amy Lee na pitanje dali bi htjela snimiti pjesmu sa Christinom odgovorila: "Zajednička pjesma, ... duet... može, dapače!"

Image Hosted by ImageShack.us

Prvi solo singl Nicole Scherzinger, članice grupe The Pussycat Dolls, izlazi već ovog mjeseca. Pjesma se zove "Whatever You Like", a napisao ju je Sean Garrett. Nicole će snimiti spot za tu pjesmu 16.-tog i 17.-tog lipnja. Pjesma je u ubrzanom club stilu, a naći će se na njezinom albumu "Her Name Is Nicole...". Pjesma "Steam" za koju se vjerovalo da će biti prvi singl, neće se naći na albumu.


i šećer na kraju.... PARIS HILTON JE OD DANAS UJUTRO U ZATVORU!!! partyparty



Post je objavljen 04.06.2007. u 13:27 sati.