Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itisalltrue

Marketing

VaRiČeLe

Upravo sjedim ispred kompjutera i razmišljam što da napišem. Dobro, ovako započinju Miini sastavi. Ostali su upravo u školi, a ja se doma dosađujem. Zašto? Jer imam varičele. Da, da. I sada moram doma stajati i čekati da dođe 13 h kada će svratiti Julija i Doris. Doris ih je imala, a Julija…….????? Mislim da ste i sami već shvatili. Ona ih uporno želi imati, ali ja ju je ne kužim. Ovo je kao nekakvi test. Da kao, koliko možeš izdržati da se ne počešeš. Uglavnom, ovi dani su dosadni, nikakve akcije. A evo malo obilježja tih dosadnih dana:

1.- Nisam mogla ići u Grude. To je za mene poprilično užasno jer se nisam mogla nakupovati slatkiša. Mama mi je uglavnom sve kupila, osim preljev od čokolade za sladoled.
2.- Nisam bila vani već 6 dana. Ustvari 5 jer u četvrtak sam išla u doktorice.
3.-Čekam da dođe račun od Interneta.
4.- Prije nekoliko dana mi je pukao gornji krevet. Doris i julija su došle kod mene da gledamo John Tacker mora umrijeti. Sve smo se popele na moj gornji krevet, ali već godinu dana upozorenja da moj krevet ne može pretrpjeti toliku težinu, samo smo propale na donji krevet.
5.- Moje najbolje prijateljice (Julija i Lea) ne pričaju. Zašto? Ne podnose se i usput svratite na njihove blogove, pročitajte postove i boxeve.




Post je objavljen 04.06.2007. u 12:12 sati.