Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Danijel-video

Kao što sam i obećala,evo jučerašnji snimci. Malo je loš zvuk i loš je snimak jer sam snimala mobitelom.
Snimila sam i kada je izašao iz kuće i pričao s voditeljicom,ali zvuk je nešto čudan,kao da beba govori tako da nisam postavila na YouTube.

Danijel u ispovjedaonici 1


Danijel u ispovjedaonici 2


Danijel u ispovjedaonici 3


Danijel izlazi iz kuće


...U kući su ostala tri mladića - Danijel, Maca i Saša. Sedeli su za stolom, pevali, pili vino... Kuću je dva sata pre ponoći napustio sledeći finalista sa najmanjim brojem glasova - Danijel Alibabić. Maca i Saša su ga ispratili pevajući pesmu „Zauvjek moja“, hit njegove grupe „No nejm“. Publika ispred kuće dočekala ga je sa gromoglasnim aplauzom što je Danijela prilično iznenadilo. Dočekala ga je i devojka Lejla koja se na nagovor prisutnih popela na binu i otrčala mu u zagrljaj. Danijel je zaplakao i rekao joj: „Volim te najviše na svetu. Nisam te zaboravio“.
- Za mene je ovo pobeda. Tek sada sam siguran da 50.000 evra ne vredi koliko sve ovo - rekao je Danijel drugoj voditeljki sinoćnjeg finala Irini Vukotić i otkrio šta je napisao Emini na cedulji pre njenog izlaska iz kuće.
- Napisao sam joj da mi fali. Emina je jedan od ukućana koji mi je bio najbliži - rekao je Danijel, a na Irinino insistiranje da otrkije šta se dešavalo između njih dvoje u WC-u, rekao je: „Prali smo moje tri majice i razgovarali smo. Moram da se izvinim mojoj devojci Lejli. Sigurno je neko, moje druženje sa Eminom pogrešno protumačio“...


Image Hosted by ImageShack.us

Danijel pokazao pravo lice

Image Hosted by ImageShack.us

Bojan Jovović član grupe „No Name“, ispričao nam je da su svi Danijelovi drugari iz grupe ovih trideset dana bili uz njega i pomno pratili svaki njegov korak.
- Danijel je pokazao pravo lice. Pravi naš Crnogorac. Mislim da je izabrao dobru taktiku da bude miran i povučen i možda je bolje da drugi pričaju, a on ćuti. Mislim da će se njegova želja da napravimo koncert u Beogradu ispuniti, jer mi se čini da su ga ljudi zavoleli. Što se tiče Emine, to je njegov izbor i mi, kao njegovi drugari iz benda ne želimo da se mešamo u to. Iskreno se nadam da će pobediti. Pa mi uvek idemo na pobedu, drugog nema (smeh). Volimo da pobeđujemo. Pored njega, mislim da je favorit i Saša Ćurčić. Njih dvojica su najbolji, a mene nije iznenadilo što je Danijel ušao u finale, to sam i očekivao - ispričao nam je Bojan.







Post je objavljen 04.06.2007. u 10:54 sati.